POZOR! Další Roversraz bude v Jičíně 10.5. v 10:00. POZOR!
max80 píše:
Nebo taky: http://www.youtube.com/watch?v=JpHJrD-Z ... re=related
A kdo nema Rover tak je amateeeuurrrr.![]()
![]()
P.S. Poprosil bych nejakyho komponistu o upravu slov, dekuji

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Krásný dník přeji všem...
Dnes doupřesním hlavní body harmonogramu a otevřu je diskuzi
Jeytee vlajkonošem bych ,kdyby to jen trošku šlo,jmenovala toho kdo povede kolonu
sebe nee,ježiš ať to tak nevyzní
Vlajky mám stejně v plánu nechat vyrobit..i s tím držátkem.
Tak,držte mi dnes palce..vzala jsem si volno a vyrážím znovu..v pracovní den snad budu všude úspěšnější!
Dnes doupřesním hlavní body harmonogramu a otevřu je diskuzi

Jeytee vlajkonošem bych ,kdyby to jen trošku šlo,jmenovala toho kdo povede kolonu

Tak,držte mi dnes palce..vzala jsem si volno a vyrážím znovu..v pracovní den snad budu všude úspěšnější!

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:

-
- Kontaktovat uživatele:
Vážené kolegyně a kolegové. Jak jsem slíbil, že budu informovat až se zase něco dovím, tak je to tady. Dnes byla podána ohledně našeho srazu dne 10.5.08 v Jičíně písemná žádost, která bude projednána 27.2.08 Radou města Jičína. Po tomto termínu budeme vědět zase víc a budete pak zase všichni včas informováni. Nyní se můžete soustřeďovat na podávání různých návrhů a nápadů k případné realizaci. Takže pište, debatujte,leštěte své Rovery (ne až na plech) a přijeďte všichni. ( KDO NEMÁ ,,R"over, TEN JE AMATÉR").....
Myslím že je ješte brzy řešit kdo pojede v koloně první nebo poslední!!! Vždyť se ani ještě neví kam se přesně z Jičína pojede a jestli vůbec...Místo toho škádlení tady by ste měli raději nějak vymýšlet průběh srazu, přidávat vaše nápady co by se mohlo dít atd. ............Pro zamyšlení......... 

ROVER 75 2.0 CDT Limousine
-
- Kontaktovat uživatele:
Jeytee, organizátor nejsem (a taky s tím nemám žádné zkušenosti), ale vím, že tu jsou ,,staří ostřílení organizátoři", kterým všichni důvěřujeme a necháme to ,,rádi" na nich. Jinak auto mám pořád dvoubarevné, protože vždycky, když bych mohl případnou částku na nastříkání uvolnit, vlastní blbostí si něco ,,zničím", jako naposledy řídící jednotku a jsem zase na bodu ,,0". Tak snad někdy - příště. Jinak mám dojem, že nějaké informace ohledně organizace chystá kolegyně Welinka a tak si na to všichni -počkejme. Do 10.5. je ještě času dost, takže - ,,klídek a tabáček".