Vstřiky
Vstřiky
Zdravím, potřeboval bych poradit vlastním 1 měsíc Rovera 214 Si a mám problém zřejmě se vstřiky. Auto zničeho nic přestalo jet, zjistil jsem, že benzín do vstřiků jde, ale ty se neotevřou, myslím si, že chyba může být buď v kabeláži z Ř.J. a nebo bude vada v samotné řídící jednotce. Nesetkal se zde už někdo s touto závadou? A ještě by mě zajímalo za kolik se dá pořídit Ř.J.
Děkuji za Vaše rady a případné nápady co s tím.
Děkuji za Vaše rady a případné nápady co s tím.
Bylo: Fáčko 92
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re: Vstřiky
Podle čeho usuzuješ,že máš špatné vstřiky ??? Může odejít jeden ale ne 4 najednou.Měřil jsi vůbec tlak palivového čerpadla ?? 

ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
čerplado je OK, tlak tam je, benzín do vstřiků taky jde, ale prostě vstřiky neotevřou.
-
- Kontaktovat uživatele:
skusil by som zajst niekde na testbook, pokial to bude RJ ako sa domnievaš tak tam vyhodí chybu a ty si budes na istom a pripadna investicia nebude zbytecna.
Rover 214Si 16V 1996, hrdzoblato
-
Vstřiky na benzínu sem tam odchází. Celou lištu osazenou vstřiky když tak dáváme za 1.000.mackoco píše:skusil by som zajst niekde na testbook, pokial to bude RJ ako sa domnievaš tak tam vyhodí chybu a ty si budes na istom a pripadna investicia nebude zbytecna.
takže mám potvrzené i automechanikem že je v háji Ř.J. Při propojení na kostru se vstřiky otevřeli, pokud tedy někdo víte o řídící jednotce číslo MKC 104020 budu moc vděčný. Moc jsem si tohoto skvělého auta neužil, doufám, že to nebude až tak velký problém sehnat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo takovejhle šikovnej mechanik mi sku*rvil webasto(to je tak když se opravuje stylem: nevím sice vůbec jak to funguje, ale propojím to nejdřív proti zemi a potom proti plusu a uvidíme jestli to něco bude dělat). To je tak když se opravuje auto u vidláků. Jinak gratuluju ke spálené řj. Zkušenej mechanik tohle diagnostikuje na diagnostice, vidlák to diagnostikuje s drátem v ruce.
Jednotek bude na vrakáčích asi habakuk (bavíme se o Rover vrakovištích Praha, Hradec, Jeseník, Přerov).

Jednotek bude na vrakáčích asi habakuk (bavíme se o Rover vrakovištích Praha, Hradec, Jeseník, Přerov).
na diagnostice to samo měl nejdřív napíchnuté, žádný chybový kód to nenačetlo, bohužel. Jistota by byla záměna za jinou, ale bohužel nemám kde vzít druhou na zkoušku.
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem diagnostiku, která je s tím vozem kompatibilní. Když je auto nepojízdné a diagnostika nic nevypisuje tak to bych řekl že je nějaký divný.
Napiš si do profilu odkud jsi. Takhle ti člověk stejně nemá co poradit, když neví odkud jsi.
Napiš si do profilu odkud jsi. Takhle ti člověk stejně nemá co poradit, když neví odkud jsi.
-
- Kontaktovat uživatele:
A to mal origo testbook ? alebo nejaku UNI značku ?Michal214 píše:na diagnostice to samo měl nejdřív napíchnuté, žádný chybový kód to nenačetlo, bohužel. Jistota by byla záměna za jinou, ale bohužel nemám kde vzít druhou na zkoušku.
Rover 214Si 16V 1996, hrdzoblato
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Řídící jednotku nemůžeš jen tak vyměnit,protože je naprogramovaná k imobilizéru ve vozidle.Pokud jí chceš měnit musíš navštívit servis který disponuje testbookem.Praha,Jihlava,Český Dub atd.Nemáš ani v profilu napsáno odkud jsi tak ti více neporadím. 

ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
sakra to mi ani nedošlo s tím imobilizérem, jinak má OBD přes noťas, ale Rovera v něm nenačetl, spojil se přes kartu v PC.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím za "kopec" do moravské! Začíná se vám tam tvořit pěknej gang. To už jste tam v Moravské minimálně čtyři Roveristi.
Kolega Zakar by ti to určitě dal do kupy, bohužel to máš z Moravské k němu do Benešova trochu z ruky. I když třeba kolega donutil k němu jezdí servisovat z Moravské Třebové a rozhodně si vůbec nestěžuje. Hold mu to stojí za tu cestu. Ví že se nemusí bát.
Kolega Zakar by ti to určitě dal do kupy, bohužel to máš z Moravské k němu do Benešova trochu z ruky. I když třeba kolega donutil k němu jezdí servisovat z Moravské Třebové a rozhodně si vůbec nestěžuje. Hold mu to stojí za tu cestu. Ví že se nemusí bát.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, neřeším, ale každopádně si nemyslím že by Zakar diagnostikoval zkratováním proti zemi nebo nějakou podobně divokou technikou s drátkem nebo kladivem v ruce.