Baf.... ja su tu Nahodou, ja si repas uzivam plnyma douskama... a nemejte strach, Labutku prenecham do dobrych rukou, budto bratrovi a nebo nekomu odtud... Nechces Fuji?
... I love K-SERIES ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter
Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Tak o vejkendu jsem se dozvěděl že R45 s 1,8 motorem má převodovku schodnou s R75. Takže žádné ložiska a problémy... Nojo, chtěl sem jí, ale nebyla k sehnání.
Mám ROVER 414 75kW a také mi to začalo pískat od řemenice. V servise mi měnilim převodovku a od té doby to píská při startu od volnoběhu do 2000 otáček asi. A v servise mi akorád namazali kladku nějakou a vesele to píská dál, klíňák je naplej. Někdy to ovšem také přestane z ničeho nic. Ten zvuk mi vadí a taky bych se ho nejraději zbavil
No u mě to opravdu dělají ty řemeny, zatím jsem to neřešil. Ale dělá to vždycky když je auto 2 -3 dny v nečinosti. když se jezdí každej den, tak to ani nedělá.