AnderN - No ty to máš ještě dobrý, stačí si opsat VINNko nějakýho voskákanýho Accorda a můžeš i na motor cokoli objednávat. Nedávno sem zkoušel zjišťovat cenu nové expanzní nádobky, máme jí stejnou a cena 1450,- bez daně mě odradila

Jinak sem na to zjkoušel před dalším půlrokem schánět gufero na kliku a vůbec to nemohli najít. Maj na to ještě nějaký blbé katalogy a udajně to tam neměli vyzobrazené. A t´d když sem tam volal po druhé na tu nádobku, tak si mě ještě pamatovali a hned řekli "jé to je ten nešťastnej naftovej Accord"
Nějaký věci ještě jdou naobjednat, sice se na to můsí měsíc čekat, ale seženou to. Třeba ale to gufero do převodovky jde sehnat v druhovýrobě jen na pravou stranu, levou nedělá nikdo a to je pak pešek. Já měl štěstí, že mi u silvera teklo zrovna to pravé, které mě stálo 140kč od Cortteca,

raději klepu...
Bych potřeboval vyhrát, ikdyž nesázím

, mám v práci mnoho věcí, co si chci koupit do zásoby, včetně té spojkové sady Valeo
Jinak výhoda za pár let bude ta, že taková šestistovka bude neprodejnej vylítanej vrak, to se pak budeme moct hrozně napakovat