POZOR! Další Roversraz bude v Jičíně 10.5. v 10:00. POZOR!
Souhlasím s tebou, začíná se to tu plnit zbytečnýma blbostma, takže necháme organizátorům nějaký čas, aby mohli sepsat článek o srazu s důležitými fakty....jeytee to Bifik: jasne to bylo jen male poskadleni, vid Weli Ale jedno je jiste, zacina to tu byt hodne neprehledne. Problem ale je kdyz promazu prispevky ktere nejsou az zas tak dulezite nebo jsou offtopic, tak tu ztratíme nit.
Rad bych tedy navrhl aby organizatori "spachali" nejaky clanek o srazu s dulezitymi fakty a ten ulozime na web a postupne se do nej budou pridavat novejsi informace. Protoze zacina byt v nadlidskych silach procitat tuhle diskuzi.
ROVER 75 2.0 CDT Limousine
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Článek jsem slibovala už někdy na začátku..ale myslím že by bylo rozumné jej vydat až po finálních úpravách.. Popravdě se mi moc nechce postavit všechny "před hotovou" věc a tak až to bude aktuální,tím moc děkuji za projevenou důvěru a pochopení že uspěchat to není dobré, vložím nejdříve sem návrh programu a ten pak vložím jako podpis a bude se zobrazovat s každým mým příspěvkem..nechala bych cca týden takto projít,myslím že povětšinou lidé mrknou o co jde a budou rádi že bude rozhodnuto za ně a oni budou moci "jenom" přijet.. ale chtěla bych aby ti kdož mají nějaké zkušenosti,psali sem,případně SZ,e-mail.. Po týdnu bych toto sesumírovala,odprezentovala,uzavřela a pak vydala oficiální článek-který už mám hotový-jen doplnit ty finální body. Co myslíte,kolegové?
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
?
Sorry ale já jsem se v tom ztratil.
KDO je organizátor a kdo není?
Kdo zajišťuje co? (vjezd, parkování, harmonogram,..)
Kdo shromažďuje přihlášky předběžné?
Díky za stručné odpovědi. Austin
KDO je organizátor a kdo není?
Kdo zajišťuje co? (vjezd, parkování, harmonogram,..)
Kdo shromažďuje přihlášky předběžné?
Díky za stručné odpovědi. Austin
Re: ?
Žabák jedná s Jičínem o možnosti sejít se na náměstí.
Welinka zajišťuje místo, kde se bude pařit . Samo, že se budeme přesouvat v koloně.
Registrace účastníků je na http://www.rover-club.net/events_join.php?id=5
Přeji W&Ž pevné nervy
Welinka zajišťuje místo, kde se bude pařit . Samo, že se budeme přesouvat v koloně.
Registrace účastníků je na http://www.rover-club.net/events_join.php?id=5
Přeji W&Ž pevné nervy
- Rohlik
- Kontaktovat uživatele:
Re: ?
Dyť ty weby jsou jen 2 to jde,ne?max80 píše:[Registrace účastníků je na http://www.rover-club.net/events_join.php?id=5
Proboha, na kolika webech se mam prihlasit ? Napiste me tam nekdo, jestli je to nutny a nezbytnyyy... Uz se nikde registrovat nechci, kdo si ma ty hesla furt pamatovat
Wellinka: jojo, dobrej napad...uz tady resime taky detaily, jako kdo pojede prvni a kdo posledni ) a jeste nam zbyvaji 3 měsíce
A kdyby někdo sháněl cokoliv z rovera 620ti, tak se mi ozvěte co enjdřív, mám možnost koupit ho za slušnou cenu s porouchanym startérem. Že bych ho koupil, dotáhnul na sraz a tam bychom si ho rozebrali
A kdyby někdo sháněl cokoliv z rovera 620ti, tak se mi ozvěte co enjdřív, mám možnost koupit ho za slušnou cenu s porouchanym startérem. Že bych ho koupil, dotáhnul na sraz a tam bychom si ho rozebrali
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
-
- Kontaktovat uživatele:
registrace
registrace .. obtěžuje mě to a nikde jinde než tady se už registrovat nehodlám (stačí mi jedna manželka) , ale na sraz samozřejmě přijedu
Mechwarrior Mireček Rover 75 2.0 CDT Fajnšmekr
Registrace
Souhlasím s kolegou,že kvůli srazu je blbost se registrovat na X servrech.Prostě až to bude mit finální podobu tak se jednoduše rozešlou pozvánky s registračními udaji a hotovo. Stejně to funguje i na jinych srazech
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat
-
- Kontaktovat uživatele:
inu?
.. to tady nějak pošlo -- doufám, že už alespoň leštíte svoje Rourky --
-
- Kontaktovat uživatele:
ke?
.. jakýkcopak, od toho je tady fórum, ne?
.. mlčením tady toho moc nevymyslíme
.. a příprava Rourek je taky důležitá ... grrrrrr
.. mlčením tady toho moc nevymyslíme
.. a příprava Rourek je taky důležitá ... grrrrrr
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re: inu?
Mechwarrior píše:.. to tady nějak pošlo -- doufám, že už alespoň leštíte svoje Rourky --
To je trošku brzo na leštění nemyslíš Mechu ?U nás na vsi je to samé bláto takže já můžu začít leštit až tak dva dni před srazem.A ani ještě nevím kterého Rovera vezmu na sraz do Jičína.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
-
- Kontaktovat uživatele:
no vida
.. no vida, jak se nám to zase pěkně rozjelo, akorát na zahřátí
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: inu?
Zakar píše:
To je trošku brzo na leštění nemyslíš Mechu ?U nás na vsi je to samé bláto takže já můžu začít leštit až tak dva dni před srazem.A ani ještě nevím kterého Rovera vezmu na sraz do Jičína.
.. jaký brzo? interiéry už raději začnu hned - je to ňákýho prostoru .. kůže, tapecírung, koberce, chromy, obložení, plasty, okna .. jejda pěkná šichta == dva dny před odjezdem by mě to teda nebavilo