Já už taky chystám na sraz. Dneska jsem měnil olej v převodovce ale docela zbytečně, ten starej byl jak novej, krásně čisťoučkej. Aspoň už vím že mám klid a po zbytek jeho života už asi měnit nebudu.
Jo údržba musí být. Na auto momentálně údržbáře nemá. To je otázka peněz. Na to ostatní také nemá údržbáře, ale to je jen otázka času.donutil píše:No,má to pěkný a udržovaný ta tvoje ségra,myslím to auto, i když to ostatní asi taky.Ale jak tak koukám,slušel by tomu parkovišti křoviňák.
Asi mám mezery ve vzdělání. Rin-tin-tin... to je trabant? Narozdíl od lajonela tam ta konvice pevně drží. Už jsem to dlouho neslyšel troubit, tuším, že to vydává zvuky jako bučící kráva apod.Tommi_82 píše:Jakej klaxon?!? Turbodmychadlo z Rin----tin---tin--tin--tin-ti-na..
Tommi_82 píše:Gratulujeme k významnému životnímu jubileu a odpověď na soutěžní otázku zní: Pokud je to jen trochu možné tak s novým výfukem.
Já už taky chystám na sraz. Dneska jsem měnil olej v převodovce ale docela zbytečně, ten starej byl jak novej, krásně čisťoučkej. Aspoň už vím že mám klid a po zbytek jeho života už asi měnit nebudu.