Stahování oken
Stahování oken
Zdarec chlapi mám menší problem se stahovaním okínek zustalo mi trčet v pulce dveří a nechce ani nahoru ani dolu tak sem rozebral tapi abych se tam dostal a zjistil sem že mi vubec do toho nejde proud nevíte co stim??A ještě druhá věc je uvolněný motorek tak či není chyba v tom.Byl bych moc vděčný za každou radu diky 

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stahování oken
Zkontroloval jsi nejdřív pojistky?
-
taky to muze byt nejakej kablik ulamanej v prechodce. nebo pruchodce proste na svazku mezi dverma a palubkou. Me se to ted stalo na dverich od kufru. dva byli uplne prelomeny a jeden byl nacatej. oprava me stala 101,- kč 92 elektricke kleste a konektory 6x 1,50
Ja vim v čem to je. Rozeber ovladani okynek ze stredniho panelu a pod pacickama ocisti kontakty.
sazim 90%

Miluji Rover Club. T16 turbo power.
-
jeste nam nenapsal co ma za model, tak se asi znate, ale ja na MkII nemam ovladani na stredovym panelu.
U 600 sme s tim meli problem po ocisteni to slapalo jak hodinky.Tak ten spinac bude mozna jinde nez ve stredaku, ale dulezity je ho ocistit at je kde je.. A nebo pořidit kličku:-D:-D:-DF.i.s.h.men píše:jeste nam nenapsal co ma za model, tak se asi znate, ale ja na MkII nemam ovladani na stredovym panelu.
-
svihadla 

No já mám 216 coupečko
tož chlapi tak já jdu zkusit vaše rady nápady a inspirace a pokud tro vyjde hodím sem info zatím diky moc

No pojistkama ne a drátky skřípnuté taky nebyly nikde proud tam šel takžhe je v háji asik motorek na stahování okna což se mi zdá dosti nepříjemné:( 

Asi?ho vyndej a zapoj do 2hejch dveří a uvidis.