Problém s imobilizerem
Problém s imobilizerem
Ahoj,nejde pres central zavrit Rover 75,jen pres klic
Nejde ani nastartovat,mam pocit ze je to na 99% Imobilizer.
Co s tim..??
Auto kdyz startuju tak toci a kdyz odpojim hadicku s privodem benzinu do vstriku,tak netece benzin..Takze cerpadlo nenejede..
Dle mého je tedy auto zablokovany Imob.
Co si o tom myslite??
Diki Piki
Nejde ani nastartovat,mam pocit ze je to na 99% Imobilizer.
Co s tim..??
Auto kdyz startuju tak toci a kdyz odpojim hadicku s privodem benzinu do vstriku,tak netece benzin..Takze cerpadlo nenejede..
Dle mého je tedy auto zablokovany Imob.
Co si o tom myslite??
Diki Piki
2,0 V6 automat r.v. 2001
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s imobilizerem
To bych se divil kdyby immo nechal točit startérem ale nikdy jsem to nezkoušel...
Druhej klíč nemáš? Kontrolka vybité baterky v klíči (na přístrojovce) ti nesvítí?
Druhej klíč nemáš? Kontrolka vybité baterky v klíči (na přístrojovce) ti nesvítí?
Kontrolka nesviti,teda nevim jak ani vypada kontrolka,pro tuhle chybu...
Chtel jsem se zeptat cerpadlo je u nadrze..???
Nevis jeste co jinyho by to mohlo byt,netece benzin...Ted kdyz vypojim hadicku ktera jde do vstriku a protocim tak netece z ni benzin takze chyba bude nekde kolem cerpadla si myslim,ale pro zaroven nejde zamykat central klicem...??
Chtel jsem se zeptat cerpadlo je u nadrze..???
Nevis jeste co jinyho by to mohlo byt,netece benzin...Ted kdyz vypojim hadicku ktera jde do vstriku a protocim tak netece z ni benzin takze chyba bude nekde kolem cerpadla si myslim,ale pro zaroven nejde zamykat central klicem...??
2,0 V6 automat r.v. 2001
Zkusil bych odpojit bateku na 5 min, třeba se to vzpamatuje. (nejsu mechanik, tak to berte s rezervou) 

Tak to zkusim,urcite...
Mozna bych zkusil,jeste klic protocit,kdyz bude baterka vybta...
Za to nic nedam a jsem rad za kazdou radu,potrebuju to auto zprovoznit,musim v utery do prace...
Tekze jsem rad za kazdou radu,diky moc...
Mozna bych zkusil,jeste klic protocit,kdyz bude baterka vybta...
Za to nic nedam a jsem rad za kazdou radu,potrebuju to auto zprovoznit,musim v utery do prace...
Tekze jsem rad za kazdou radu,diky moc...

2,0 V6 automat r.v. 2001
-
- Kontaktovat uživatele:
Když se odpojuje baterka, tak někteří lidi dělaj že ty dva odpojený kabely + a - přiloží na chvíli k sobě, asi bych to taky vyzkoušel, ale může se stát že po tobě pak bude chtít rádio kód.
Tak to hned jdu zkusit...
Kod radia znam ,takze je to ok..
Kod radia znam ,takze je to ok..
2,0 V6 automat r.v. 2001
Tak jsem propijil ty dva kabely plus a minus a nic...
Starter se toci ale nechytne...Jinak nejde centralni zamíkani a nesviti interier,kdyz je auto otevrene,ale to je asi spojeny s tim centralem
Hlavne jsem se chtel zeptat nemate nekdo obrazek kde je cerpadlo a jak se k nemu dostanu??
Starter se toci ale nechytne...Jinak nejde centralni zamíkani a nesviti interier,kdyz je auto otevrene,ale to je asi spojeny s tim centralem
Hlavne jsem se chtel zeptat nemate nekdo obrazek kde je cerpadlo a jak se k nemu dostanu??
2,0 V6 automat r.v. 2001
A co pojistky?
-
- Kontaktovat uživatele:
Počkej a dálkový ovládání ti funguje? Bez funkčního dálkovýho ti to nikdy jezdit nebude. Zkusil bych nechat odemčený auto, vyndat baterku z dálkáče, párkarát pomačkat obě tlačítka, vložit baterku a zkompletovat a v blízkosti auta minimálně 4 krát rychle za sebou zmáčknout kterýkoli z tlačítek na dálkáči.
Každopádně jestli se točí startér, tak je tu ještě možnost, že možná bude jen bloklej fuel cut-off switch, kterej odpojuje přívod paliva v případě havárie. Ten spínač najdeš pod přihrádkou spolujezdce, zkus ho zmáčknout.(pokud nevíš kde hledat podívej se do manuálu strana tuším 17).
Pokud všecko selže, budeš muset zajet na diagnostiku.
Každopádně jestli se točí startér, tak je tu ještě možnost, že možná bude jen bloklej fuel cut-off switch, kterej odpojuje přívod paliva v případě havárie. Ten spínač najdeš pod přihrádkou spolujezdce, zkus ho zmáčknout.(pokud nevíš kde hledat podívej se do manuálu strana tuším 17).
Pokud všecko selže, budeš muset zajet na diagnostiku.
Zkusim ten klic a potom hned ten klic..
Jeste neco jsem zjistil ze mi nefunguje kdyz zapnu svetla tak by se mela rozsvitit dioda na radici pacce a ta nesviti...
Jdu to hned zkusit

Jeste neco jsem zjistil ze mi nefunguje kdyz zapnu svetla tak by se mela rozsvitit dioda na radici pacce a ta nesviti...
Jdu to hned zkusit

2,0 V6 automat r.v. 2001
pojistky jsem komplet prohlidl,zadna nebyla vizualne praskla...
Jeste je promerim merakem...
Jeste je promerim merakem...

2,0 V6 automat r.v. 2001
Mam malej problem nemuzu najit ten spinac pro odblokovani paliva..
nemate nekdo fotku_??
Ani podle manualu ho nemuzu najit...
nemate nekdo fotku_??
Ani podle manualu ho nemuzu najit...
2,0 V6 automat r.v. 2001
-
- Kontaktovat uživatele:
Když si ale čtu co to všecko dělá tak to asi nebude tvůj případ. No ale každopádně za pokus nic nedáš.