Taky počítám kalkulačkou hned u pumpy,ale že by auto ukazovalo víc najetých kilometrů se mi nezdá,třeba je to těma yokohama

Ohledně toho oleje: já jsem dal 10W40 Elf Competition STI na moje ježdění bohatě stačí.Samozřejmě,že plnosyntetika je lepší,ale když se zamyslím z jakýho je náš motor roku a že se v tý době ani lepší třída nepoužívala a jakej je dneska rozdíl v olejích oproti roku 90.Tak musí stačit,když v manualu uvádějí výměnu oleje 10W40 po 20000 nebo dokonce 25000km.
Originály MG 16" i s letníma gumama,mě vyšly na 5800kč!Kola stály 100liber a doprava 102liber.zatím teda nepřišly,ale každým dnem by měly dorazit,tak uvidím

To bych moc rád zajel,ale vidím to zatím dost bledě.je to dálka,nejezdíš někdy do Brna?To mám tak na půli cesty,to už by se dalo něco vymyslet

Chtěl jsem se poradit s jednou věcí,nevíš,k čemu slouží nádobka na zachytávání oleje co si dávají angličani někam před filtr sání?Přidají to mezi jednu hadičku která vede do ví kam.Viděl jsi to už?K čemu to je vůbec dobrý?Koukal jsem,že mám v sání trochu oleje,ale nemá to tak být??Nějak jsem se nikde nedočetl čemu ta nádobka pomáhá