Alarm
Re: Alarm
Ahoj, je to popsany v manualu, nepamatuju si to presne, ale meli by byt dva rezimy, poprve zamknes dalkou a bliknou ti jednou blinkry, auto je zamceny a alarm bezi, podruhe zamknes dalkou a blinkry bliknou trikrat, a alarm zapoji jeste nejaky veci navic, ted si presne nepamatuju co
MGF a vzpominka na 214Si , ted uz jen ty vzpominky ...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak, manual obsahuje podrobny popis na str. 5-12. Ve zkratce -- pri stisku zamykaciho tlacitka na DO se standardne aktivuje obvodova ochrana, imobilizer a pohybove cidlo v interieru. Auto blikne 1x. Pokud do 1 sekundy dojde znova ke stisku zamykaciho tlacitka na DO, aktivuje se navic tzv. superlocking, cimz dojde k deaktivaci vnitrnich klik ve dverich a zamykacich koliku, auto blikne navic 3x. Zrejme proto, abys mohl nechat auto zamknute i se stazenou strechou a nikdo ho nemohl snadno odemknout.
nevíte jesli jde nějak seřídit citlivost alarmu, protože poslední dobou mi auto houká skoro pořád až jsem odpojil klaksony, nebo jestli jde jen zamknout dálkáčem bez funkce alarmu, popřípadě i s alarmem ale aby nehoukaly klaksony?
Tak to mam aj ja na Kupecku .... to se treba spusti dest, kamsi tam natece a pak cela dedina vi, ze prsi.... protoze Trundovi zas houka auto
u me zase spatne spinace v zamcich...nicmene me to ani nebliklo kdyz se zamykalo auto
MGF 1,8 Trophy 160 and Jaguar X-Type estate 3.0l V6 MT 4x4, Range Rover l322 4,4
nerezové svody 4_2_1 Janspeead + tlumic TT/MK4, TrotB = 52mm, Sani GreenFilter
Powerflex ...nakoupeno ceka na montaz
http://moje.auto.cz/Dendy/stribrnak.html
Lidi o mě říkaji že jsem flegmatik......hm je mi to nejak jedno
Utržené sluchátko: 6088947sestsest
nerezové svody 4_2_1 Janspeead + tlumic TT/MK4, TrotB = 52mm, Sani GreenFilter
Powerflex ...nakoupeno ceka na montaz
http://moje.auto.cz/Dendy/stribrnak.html
Lidi o mě říkaji že jsem flegmatik......hm je mi to nejak jedno
Utržené sluchátko: 6088947sestsest