Problém s imobilizerem
Re: Problém s imobilizerem
tak sem ho zmacknul a nic to nedela...
Podle tohohle obrazku jsem to hledel sice jsem to nasel ale kdyz jsem mackal tak zadny vystrazny svetla nesvitily..
nema byt klic nejak otocenej to nejaky polohy...
Podle tohohle obrazku jsem to hledel sice jsem to nasel ale kdyz jsem mackal tak zadny vystrazny svetla nesvitily..
nema byt klic nejak otocenej to nejaky polohy...
2,0 V6 automat r.v. 2001
-
- Kontaktovat uživatele:
ne. tohle prostě bohužel nebyl tvůj případ. ty bkinkry měly blikat před zmáčknutím.
-
- Kontaktovat uživatele:
na diagnostice.
neviem či to súvisí s imobilizérom - párkrat sa mi po naštartovaní stalo že mi na spodnom displey nenapísalo stav km ale objavil sa ERR....samoška , okamžite som vypol a štartoval nanovo...
čo to znamená ? som 75 2,06V
čo to znamená ? som 75 2,06V
Rover 75 2,0 V6 2000
-
- Kontaktovat uživatele:
Piki, s tímhle bych moc nelaboroval, tohle je zralý na profíky a ne na domácí bádání.
101poirot: Nikdy se mi to nestalo ale kdesi jsem to viděl, jsi si jistej že jsi neprošvihl servisní intervaly? Kolik ti zbývá na odečítadle kilometrů? (problikává to tam na chvíli při žhavení).
101poirot: Nikdy se mi to nestalo ale kdesi jsem to viděl, jsi si jistej že jsi neprošvihl servisní intervaly? Kolik ti zbývá na odečítadle kilometrů? (problikává to tam na chvíli při žhavení).
Panove,
tak auto mam uz doma
Jinak,pokud muzu doporucit majitelum 2.0 V6 Aut.
Zajed te si co nejrychleji na PC-diagnostiku,na mém Roverovi byla zjistena chyba v ridici jednotce CANBUS - jednoduse receno tato chyba se nepozna,pokud clovek nejde na diagnostiku,jednoduse receno CAN je na automaticke prevodovce a pokud je kontak spatny,muze se stat,ze z niceho nic budete pridavat plyn,motor se bude tocit ale auto nepojede..
Lze odstranit jedine u Rover servisu..cennnovy rozsah pry 10-40 000kč
tak auto mam uz doma
Jinak,pokud muzu doporucit majitelum 2.0 V6 Aut.
Zajed te si co nejrychleji na PC-diagnostiku,na mém Roverovi byla zjistena chyba v ridici jednotce CANBUS - jednoduse receno tato chyba se nepozna,pokud clovek nejde na diagnostiku,jednoduse receno CAN je na automaticke prevodovce a pokud je kontak spatny,muze se stat,ze z niceho nic budete pridavat plyn,motor se bude tocit ale auto nepojede..
Lze odstranit jedine u Rover servisu..cennnovy rozsah pry 10-40 000kč
2,0 V6 automat r.v. 2001
Tommi_82 píše:Piki, s tímhle bych moc nelaboroval, tohle je zralý na profíky a ne na domácí bádání.
Tommi - mám benzín 2,0 6V :: stávalo sa mi to pri rýchlom otočení kľúčika , ten "ERR" - teraz štartujem z polohy 2( všetky kontrolky svietia ) počkám 2 sekundy kým natiahne benzín čerpadlo..a štartujem..
to že servisné intervaly hlási-som zistil až teraz z tvojho článku

Rover 75 2,0 V6 2000
Vyplati se pokud nevis,urcite vymenit olej a nechat si vymazat na diagnostice stav do vyprseni vymeni oleje..
2,0 V6 automat r.v. 2001
..už som zistil aký olej dám 75-ke , takže isto si dám i intervaly do poriadku .
-
- Kontaktovat uživatele:
A ta cena je za co??Piki píše: Lze odstranit jedine u Rover servisu..cennnovy rozsah pry 10-40 000kč
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo to by neměl teď už pro tebe být problém.101poirot píše:..už som zistil aký olej dám 75-ke , takže isto si dám i intervaly do poriadku .
Jojo to by neměl teď už pro tebe být problém.[/quote]
vdaka Tebe
, dík
vdaka Tebe

Rover 75 2,0 V6 2000
Ta cena je za opraveni datoveho toku na sbernici..Je to prej strasny strani to opravit a zalezi v jakym rozsahu je ten tok dat po sbernici v pr***i
2,0 V6 automat r.v. 2001