Vyhřívání předního okna
Vyhřívání předního okna
Dobrý den, tak jsem letos poprvé na svém služebáku ráno škrabal okna, což mě vede k otázce, jestli má řada 800 elektricky vyhřívané přední okno nebo jen ofuk.V manuálu je pod pozicí 5 napsáno windscreen demist/defrost tak nevím.Díky za odpověď
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
- Skeeve
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyhřívání předního okna
Ta moje osmistovka mela jen ofuk. Nevim jestli mela jina verze elektriku v okne, ale moc tomu neverim...
______
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Díky moc, to mě trochu mrzí, ale málokteré auto z přelomu 80 a 90 let to mělo, tak doufám, že aspoň ty benzíny KV6 rychle začínají topit s Land Roverem mám jen dobrou zkušenost
No právě, mě tohle auto neuvěřitelným způsobem přitahuje, hlavně svým noblesním interiérem a vnějšími rozměry, takže doufám, že už brzy se má touha promění v realituINZER píše:Měl jsem ho a spokojenost.
- Skeeve
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto ti ho preju. Vlastnil jsem ho, a nic lepsiho jsem jeste nemel. Prostor, luxus, pohodli... Nadhera proste:)
______
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Zdravím, vyhřívání předních oken měla spousta fordů, jako třeba stary Scorpio a podobný. Jinak při ofuku předního skla není na škodu zapnout klimu, vzduch je sušší a rychleji se Vám odmlží celé auto.
Marek
Marek