Sedačky
Sedačky
Cau, jdou sedačky(zadni predni) z roveru 600 Rok vyroby 1997 do starého modelu roku 1995 prostě starej model?Nevíte někdo?Dik.
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sedačky
To slyším poprvé že by se 600 stovky dělily na více než jednu designovou generaci...
No je starej a novej model....Tak aby ten starej nemel jinak uchyty treba:)
-
- Kontaktovat uživatele:
V čem se lišej? Motory se nepočítaj...
Já ti nevim, ale palubovka je jiná, a tapecy dveri taky se mi zdali jiny a sedacky taky jiny co sem v tom sedel, ale uz si nepamatuju, dnes na to kouknu budu tu mit toho stareho:)Mozna je to identicke jen jak to neni v kuzi tak mi to pripada, neviim.Roman ti to řekne
- Roman620ti
No facelift 600ky přišel krajem 1997, možná dokonce koncem roku 1996. Mimo větší výztuhy karoséríe, jinejch zpětnejch zrcátek a dalších drobnosti byl jinej především interiér. Podle mě o 100% hezčí. Původní do 96 byl jako v Hondě Accord, jen jiné barevné odstíny. Sedačky z nového modelu spolu s čalouněním by měly jít v pohodě přehodit za ty starší. Úchyty jsou pořát stejné. Mimochodem sem viděl prodávat Accorda s béžovou kůží, která byla právě z Rovera
Další věc mě napadá, že ta 97ka má už plnohodnotnej 3 pás na zadních sedačkách, než jen ten popruh, co se tam válel u starších modelů. Mám obě tíčka kolem únoru 1997 a obě už sou po faceliftu Jo a ty staré sedačky vzádu neměly ani výsuvné opěrky hlavy a myslím, že měly i jené zadní plato, ve kterém byla taková polička na věci, protože chybělo zadní přídavné brzdové, pokavaď to nebylo v příplatku...
Další věc mě napadá, že ta 97ka má už plnohodnotnej 3 pás na zadních sedačkách, než jen ten popruh, co se tam válel u starších modelů. Mám obě tíčka kolem únoru 1997 a obě už sou po faceliftu Jo a ty staré sedačky vzádu neměly ani výsuvné opěrky hlavy a myslím, že měly i jené zadní plato, ve kterém byla taková polička na věci, protože chybělo zadní přídavné brzdové, pokavaď to nebylo v příplatku...
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Dík za info, je vidět že se Roman vyzná.
:-DHAHA od Romana to mame jak vyjadření přímo z automobilky:-D Super že interier de přeměnit.A že de asi i do ty hondy:)Ho rpodam nekomu s hondou nebo kamosovi s normalnima sedačkama v roveru.
- Roman620ti
No to si bude hrozně chrochtat, ten rozdíl je ohromnej Ještě volant je u toho starýho typu vošklivej, ale ten Tvůj je zase bez pytle ) To si člověk nevybere
2x Rover 620ti