Vylepšení 75-tky
Vylepšení 75-tky
Zdravím všechny, kdož holdují tomuto autu.
Prozraďte, jak jste vylepšili svoje miláčky. (Nemyslím lepší polovičky - manžely a manželky).
Myslím tím například výměna autorádia za navigaci s displejem, doplnění o vysouvací držáky na pití ze středového panelu, reproduktory, el. sklápěcí zrcátka atd. Pokud by se vám chtělo, tak i fotka by vůbec nebyla od věci.
Prozraďte, jak jste vylepšili svoje miláčky. (Nemyslím lepší polovičky - manžely a manželky).
Myslím tím například výměna autorádia za navigaci s displejem, doplnění o vysouvací držáky na pití ze středového panelu, reproduktory, el. sklápěcí zrcátka atd. Pokud by se vám chtělo, tak i fotka by vůbec nebyla od věci.
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Re: Vylepšení 75-tky
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
No až mně téměř zalil smrtelný pot. To mi nedělej. Takový věci. Fuj. (Nic proti škodě (Š):-D ).
- roverix
Toto snad bude vypadat líp: http://roverix.rajce.idnes.cz/Radio/ http://roverix.rajce.idnes.cz/end/
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Hezké, hezké. A moc. Pochopil jsem, že instalaci, kecám, přehrávače jsi si dělal sám. Na co jsi to rádio vevnitř zapojoval? Byl tam nějaký problém s konektory? Jo a nemohl jsem si nevšimnout, že máš (tam, kde já úplně zbytečně držák handsfree, který nepoužívám) držáky na pití, po kterých už nějaký čas marně pošilhávám. Ty jsi měl od koupě a nebo jsi je někde sehnal......
Jestli jo, kde a za kolik
Sem s nimi 

-
- Kontaktovat uživatele:
Mirek nemá tak bych zkusil vrakoviště jeseník a "patriknoha"(nick tady na fóru)
- roverix
Miamoto: Ten držák na kafe už tam byl. Po elektrickém zapojení pátrej zde: viewtopic.php?f=9&t=1547&start=0&st=0&s ... r%C3%A1dia
Keď sme už pri tom vylepšovaní,chystám sa na toto-čo vy na to?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT
k vylepšeniam-odkedy moju 75 ku mám,stále ju vylepšujem-elektróny 17 chrómové,Xenónové svetlá z MGZT,2 DIN DVD,GPS,drevené obloženie interiéru,domontovaný orig.tempomat,zadná el.roleta,vystreľovací kľúč,alarm Magicar s diaľkovým štartom,držiak na nápoje aj na mojej strane,orig.koberčeky,chrómová radiaca páka,stierače aerotwin BOSCH a rôzne chrómové maličkosti-bočné smerovky,ostrekovače...

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT
k vylepšeniam-odkedy moju 75 ku mám,stále ju vylepšujem-elektróny 17 chrómové,Xenónové svetlá z MGZT,2 DIN DVD,GPS,drevené obloženie interiéru,domontovaný orig.tempomat,zadná el.roleta,vystreľovací kľúč,alarm Magicar s diaľkovým štartom,držiak na nápoje aj na mojej strane,orig.koberčeky,chrómová radiaca páka,stierače aerotwin BOSCH a rôzne chrómové maličkosti-bočné smerovky,ostrekovače...

Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mam MG ZT zatim kratce, takze jsem prozatim akorat nahradil zlute 5W zarovky T10 v parkovackach za bile LED diody, ktere o poznani lepe koresponduji s orig. xenony v hlavnich svetlech. Za timto ucelem bylo nutne kazdou diodu doplnit vykonovym rezistorem, aby se odber blizil zarovkam a palubni PC nehlasil praskle zarovky. Takze hotovy tuning 
Dalsim krokem bude urcite nahrada klasickych steracu grafitovymi BOSCH Aerotwin. No a nad cim budu muset jeste hodne zapremyslet, je nejaky DVB-T tuner, protoze az nam vsude vypnou analogove vysilani, tak ten TV tuner mi k nicemu nebude

Dalsim krokem bude urcite nahrada klasickych steracu grafitovymi BOSCH Aerotwin. No a nad cim budu muset jeste hodne zapremyslet, je nejaky DVB-T tuner, protoze az nam vsude vypnou analogove vysilani, tak ten TV tuner mi k nicemu nebude

s tými parkovačkami som maturoval podobne,mám tam také zvláštne 5 diódové biele
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
Undy, ten interiér je FAMÓZNÍ. Fakt super.
Připojuji se k předchozí gratulaci. Tak nějak si představuju dotažený interiér.
Hele, když jsme u toho, kde jsi sehnal ty xenony z MGZT a měl jsi problém se zapojením? Musel jsi něco dopasovávat? Nebo jen vymontoval jedno světlo a nahradil druhým??? A ten displey SONY, předpokládám, že to je GPS nebo souběžně musí přehrávat DVD??? To asi nebude originál. Kde Ti ho připojovali??
Hele, když jsme u toho, kde jsi sehnal ty xenony z MGZT a měl jsi problém se zapojením? Musel jsi něco dopasovávat? Nebo jen vymontoval jedno světlo a nahradil druhým??? A ten displey SONY, předpokládám, že to je GPS nebo souběžně musí přehrávat DVD??? To asi nebude originál. Kde Ti ho připojovali??

Ďakujem za pochvalu
, ten display je "všetko v jednom" má to funkciu dual zone-ak ide GPS dá sa počúvať rádio alebo DVD alebo hocijaká iná funkcia.Ak GPS potrebuje niečo zahlásiť-prepne sa to do GPS funkcie,zahlási to hlášku a vráti sa do pôvodnej funkcie.Zapájal aj montoval som si to sám aj cúvaciu kameru,tá sa zapne sama po zaradení spiatočky,dokonca aj keď je display vypnutý
Svetlá som mal z eBay vodičovo /100 EUR/a druhé z DSV servisu/tuším okolo 250 EUR/ .Boli to halogénové projektory a dorobil som tam Xenónovú prestavbovú sadu.

Svetlá som mal z eBay vodičovo /100 EUR/a druhé z DSV servisu/tuším okolo 250 EUR/ .Boli to halogénové projektory a dorobil som tam Xenónovú prestavbovú sadu.
Tak to jsi dost šikovný. Musím říct, že mně momentálně fascinují ta světla.
Taky by se mi líbily. A nemáš teď problém z technickou?

dal som si ich za 50 EUR zapísať do technického /cez známeho/
ešte pár obrázkov:
zákl.funkcie

DVD prehrávač

DVD prehrávač

sklápanie displaya

funkcia rádio

GPS

miesto na vloženie CD,SD

rôzne nastavenia

bluetooth

ešte pár obrázkov:
zákl.funkcie
DVD prehrávač
DVD prehrávač
sklápanie displaya
funkcia rádio
GPS
miesto na vloženie CD,SD
rôzne nastavenia
bluetooth