http://www.autoprofiteam.cz/memberdetai ... n&mbrid=21
Už som mu napísal mail, dám potom vedieť.rudiger1 píše:No však práve toho sa obávam a neviem mu to napísať, nemáte niekto chuť sa ho na to spýtať ?
Jak jsi dopadl v DS servisu?Thomson píše:Opet otevru tohle tema. Obednal jsem si novy klic v DS v Brne a po nejake dobe reseni mi rekli ze neni jiste ze to vubec pujde ze pry se pri ruseni tovarny poztracela dokumentace a ze je mozne ze to nepujde. Tak zatim cekam jak to dopadne. Nechce se mi kupovat sely pouzity set se zamkama a jednotkou.
No nevím jestli bys chtěl chodit každej den do centra brněnskýho Bronxu. Kolikrát když jsem si tam šel z práce pro auto tak ve mě bylá malá dušička. Notebook přes hlavu a každou vteřinou čekání že mi po krku nějaká černá ruka šáhne. Nic příjemnýho, když už jsem seděl v autě, tak se to dalo... Jinak v té lokalitě ani nemůže vzniknout něco jako Renocar Brno, to co tam může existovat může vypadat jedině tak, jak to tam vypadá....Thomson píše: Tam to vypadalo v podstate jako u nas v garazi a jsem si jisty ze bych se tam uzivil i ja jako mechanik. Nehodnotim jejich zkusenosti nebo dovednost ale ten vzhled.