Nieste niekto z Frýdek-Místku?Potreboval by som pozrietR75ku
Nieste niekto z Frýdek-Místku?Potreboval by som pozrietR75ku
Nasiel som na sauto.cz pekny Rover 75 diesel. Je to vo Frýdku-Místku , chlapík tvrdí že je OK a je za dobrý peniaz. Keby bol v dobrom stave, vzal by som ho, ale trepat sa 400km na neisto sa mi nechce, uz som sa par krat popalil (siel som k skvelemu autu a vyklula sa z toho rachotina).
Nenasiel by sa tu niekde ochotny clovek, ktory by mi ho pozrel?
Velka vdaka dopredu
Peter
Nenasiel by sa tu niekde ochotny clovek, ktory by mi ho pozrel?
Velka vdaka dopredu
Peter
ex - R 75 CDT 2000
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
Re: Nieste niekto z Frýdek-Místku?Potreboval by som pozrietR75ku
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/rover/75/7668336
Je to toto auticko.... Co myslite, ist to skusit? Nejake viditelne vady nevidiet, ktohovie, ako je na tom po motorickej stranke. ..
Peter
Je to toto auticko.... Co myslite, ist to skusit? Nejake viditelne vady nevidiet, ktohovie, ako je na tom po motorickej stranke. ..
Peter
ex - R 75 CDT 2000
No jo,chce to slyšet a projet,motor musí příst i při těch 210 tisících,taky by mě zajímalo dokdy jsou záznamy v servisní knížce,aby se vědělo co se s tím autem dělalo do těch kilometrů.Po venku to je zasraný,uvnitř zase podezřele čistý,ale fotky klamou.Ty kola-tomu nerozumím proč jsou plechová,jestli má liťáky uskladněný na letních,nebo je prodal zvlášť.Nezbyde ti než tam zajet,vyzkoušet a když to pude,zachrastit v kapse penízkama aby srazil apoň pětku za cestu a ještě jednu za ty kola a časem uvidíš co se začne srát.Třeba nic.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě nenadchlo vůbec, o ty kilometry by nešlo, ale výbava skoro žádná, chybí kontrola trakce, tempomat, vyhřívání sedaček, zadek není v elektrice, nemá to ani couvací senzory. Prostě výbava nula nula nic(teda kromě dvouzónové klimatizace a předních mlhovek, za ty si připlatili). Ale aspoň se nic nepokazí. Je otázka kolik to mělo majitelů a jak se o to starali.
ze to nema zadne dvere v elektrike mi uslo... to sa robili R575-ky aj v takej chudobnewj vybave?
peter

peter
ex - R 75 CDT 2000
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo dělaly, jak říkám kromě klimy a předních mlhovek je tahle verze základ. Jinak já osobně bych okna vzadu v elektrice oželel, stejně jezdím jen vepředu ..

Já mám skoro tu samou výbavu,jako toto inzerované auto,jen tedy zadní okna v el.jsou,mám i tempomat,ale od začátku nefunkční,mám ho i v ZT funkční,ale použil jsem ho jen na vyzkoušení ze zajímavosti,jinak mi je lautr na h...o v tom provozu tady.Senzory jsou milí pomocníci,když nejsem začátečník obejdu se v pohodě i bez nich,snad jen ta kontrola trakce může být v zimě dobrá,páč asi nahrazuje uzávěrku když se někde zahrábnu.V ZT bych ho nejraději taky vypnul,páč při rozjezdu na štěrku i jinde nepřirozeně cuká autem asi škrtí benzín nebo co a připravuje o požitek.Jak moc je velkým pomocníkem u dízlu nevím,protože když není náledí jak jsem zmiňoval,tak ty kola těžko protočíš.Aspoň to má klimu automatickou,viděl jsem několik i z manuální a to je fuj.Akorát s těma majitelama to bude těžký když je to přihlášený tady,si myslím se to těžko dohledá. Ty mínusy sepiš včetně kol a bojuj o slevu,nebo počkej třeba do února a bude za sedmdesát.
Tato stranka nie je pre potencionalneho kupcu dobra:-) Pozeral som rozne vylepsenia 75ky a nejako som sfajnovel... Ked si spominam, ako som niekedy zhanal Vovlo v40 a stacila by mi elektrika a manual klima...
Ono ale k tomuto roveriku pristane solidnejsia vybava. Interier je absolutne nadherny a tak to vyzera, ze som sa fakt na 75ku namotal. Uz aj manzelku som presvedcil, a co bolo prekvapujuce, vobec to nebola fuska (obaja sme citatelia angl.detektivok a 75ka a Mini su pre nas krasne auta).
Kedze moja hotovost sa pohybuje medzi 3-4 tis EU, este budem musiet trochu dosporit alebo pockat. Viaceri mi vravia, ze o par mesiacov budu ceny lepsie. Co myslite, je to realne?
Peter
Ono ale k tomuto roveriku pristane solidnejsia vybava. Interier je absolutne nadherny a tak to vyzera, ze som sa fakt na 75ku namotal. Uz aj manzelku som presvedcil, a co bolo prekvapujuce, vobec to nebola fuska (obaja sme citatelia angl.detektivok a 75ka a Mini su pre nas krasne auta).
Kedze moja hotovost sa pohybuje medzi 3-4 tis EU, este budem musiet trochu dosporit alebo pockat. Viaceri mi vravia, ze o par mesiacov budu ceny lepsie. Co myslite, je to realne?
Peter
ex - R 75 CDT 2000
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak ceny určite budú padať dole a zvlášť u Roverov, vzhladom na chybajúce servisné miesta a horšie dostupné diely. Zachvílu budu Rover kupovať len tý čo už Rover vlastnia a vedia o čom to je, jazdiť na Roverovi 

2x Rover 620 Sdi
Já bych hledal kousek, kterej má větší výbavu. Ono, kdo hledá, ten najde. Škoda, že jsi nepřišel troch dřív, jeden člen RCCZ prodával R75 http://roverclub.cz/bb3/viewtopic.php?f=19&t=2674.
A co tento. Má servisku, teda pokud je origoš a stáhnou cenu dolů. http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... 75/7292351
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ten vypada slusne ... az na ten ochmatany volant => deklarovane km bych mu neveril. No a na to, ze ma 10 let, tak je za nadprumernou cenu. Jasne, pokud tomu odpovida stav, tak proc ne?
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo Keksin se vyzná. Tenhle kousek už se mi líbí o dost víc. Navíc z Rakouska, stejně jako můůj. Akorát nezbývá než doufat že se na něm český majitel podepsal co nejméně(když to má českou RZ). Deklarovaný kilometry taky nevěřím, to je hovadina.
Zdravím co se týče tohoto Rovera http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... 75/7292351 tak tento vůz vlastním více jak rok a kilometry jsou poctivé!! Auto jsem kupoval ve 108tis. se serviskou!! Nyní je najeto 146tis.km a auto bez jediné závady.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A byla ta serviska prava a kompletni? V tom pripade ten volant snad nekdo za jizdy okusoval ... mam na ZT najeto 130 tis. km a na volantu to nepoznas ... kdyby to nekdo stocil o 100 tis. dolu, tak mu to skoro uverim.