Nieste niekto z Frýdek-Místku?Potreboval by som pozrietR75ku
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nieste niekto z Frýdek-Místku?Potreboval by som pozrietR75ku
Kdybych měl tenhle volant(dřevo) tak ochmatanej není vůbec, protože bych ho furt držel za dřevo.
Já mám ten samej volant a je uplně stejně vochmatanej z levý strany. Najeto 162tis.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

- Roman620ti
Záleží, jak kdo s tím jezdí, jestli normální člověk nebo hovado, který tlačí na volant dlaní a rychle po něm šoupe rukou, třeba při rychlím rovnání z rejdu. To ta kůže moc dlouho nevydrží. Já si volant šetřím a často impregnuji přípravkem na kůži.
U 75ky je průser ta bílá barva 

2x Rover 620ti
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Když jsem pozoroval ty fotky, http://roverix.rajce.idnes.cz/spinac padlo mi do oka jedno tlačítko. Ve dveřích hned pod ovládáním stahování oken. Dnes jsem si ho všiml také ve svém autě ( Po roku
) Na co to je? Zmáčknu: svítí, zmáčknu podruhé: nesvítí. Co se týká volantu, tak my si vždy v nějakém supermarketu koupíme salám Chorízo, ale nikdy ho nedovezeme domů. Neodoláme a sníme ho hned za jízdy. Mám pak mastný celý volant. Ta mastnota z toho salámu by mohla volantu prospívat, ale ta sůl ze salámu neopak škodit. Tak nevím. 

Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ze by blokace ovladani oken zadnich dveri? Schvalne to zmackni, at to sviti, a pak at nekdo vzadu zkusi otevrit okno.
Salam a volant -- vy jste pane laborant!

Salam a volant -- vy jste pane laborant!

- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
@Anrern: Byl jsem to vyzkoušet, funguje to. Jen jsem musel zapojit zpět konektory do spínáčů stahovaček v zadních dveřích. Já to totiž po zakoupení auta odpojil, když do toho děcka furt vrtali.
A ono to jde do pr... vypnout

Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Ano serviska je pravá !! Kdyby do volantu někdo kousal tak tam jsou díry a je prošoupanej !!!!! Tato kůže není zrovna kvalitní tak se časem ošoupe a přeci jenom má auto 10let tak komu to vadí at si jej nechá znovu pošít a neřeší takové nesmysly 

-
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti ale tvrdit že serviska je pravá je docela odvážnej počin, kor u nás v ČR. Příště to formuluj spíš se slovy: Pevně věřím že pravá je. To už pak nikdo neřekne ani slovo.
Tak k čemu bych ty KM stáčel u tak levného auta?? Auto jsem si dovezl sám a předchozí majitelka neměla důvod KM stáčet a servisku jsem si asi nechal orazit na počkání
)))

-
- Kontaktovat uživatele:
Nikoho(teda aspoň mě) nenapadlo že bys je stáčel ty, to se dělá většinou v bazarech, ale vzhledem k tomu že píšeš žes to kupoval přímo od majitelky tak tvá slova o původní servisce zní podstaně věrohodněji. Navrhuji opustit tuhle debatu, stejně to nic nevyřeší.
Jasně v pohodě . Mimochodem o ceně jsem ochoten jednat u případného zájemce 

http://www.annonce.cz/detail/Rover-75-r ... 6GG9H.html
Anebo tento.Jenomže je z Prahy,což je zvenku hned vidět,od těch hnusnejch kol,až po zastříkanej exteriér.Zkrátka v Práglu se tak usilovně musí vydělávat prachy,že na nic jinýho není čas(nebo chuť).
Anebo tento.Jenomže je z Prahy,což je zvenku hned vidět,od těch hnusnejch kol,až po zastříkanej exteriér.Zkrátka v Práglu se tak usilovně musí vydělávat prachy,že na nic jinýho není čas(nebo chuť).
Nazdar vospolok, nejako sa diskusia rozbehla... dik za ten link na prazskeho rovera... Keby ze bol fakt v perfekt stave, tak hned ponho idem....Chrobaka do hlavy ste mi nasadili.... i Benjaminov je pekny, ale nanho nemam (moznosti su na urovni 4 tis EUR s dovozom i s prihlasenim).
peter
peter
ex - R 75 CDT 2000
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
A nechtěl by jste někdo tohle za 5500 ojro(cca 140000 Kč)?Prej r.v.2005 kilometry zatím nevím.
http://donutil.rajce.idnes.cz/Cerne_MG_ZT/#6.jpg
http://donutil.rajce.idnes.cz/Cerne_MG_ZT/#6.jpg
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to vůbec možný za ty prachy?!? Slint slint! Krása, škoda že už jsem zadanej....