200 interier
-
- Kontaktovat uživatele:
200 interier
Zdravim...pořád se snažím nějak dořešit vrzání interiéru...zvuků je fakt dostatek a docela mě to štve...čili...myslím, že jsem se tu dočetl že jde prohodit interiér z 25tky, je to tak? A hlavne...myslíte že to pomůže? kdyý už ne vymenit asi bych to rozebral a mrknul se co ze ot tam tak vrze...uz jste nekdo stredovy panel a pristrojovku rozdelavali? je to problem? Predem diky moc za napady, rady a tak vubec, diky
Rover 200, r.1999, 76kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: 200 interier
Můžeš zkusit, moc nadějí bych si ale nedělal, vrže to i v pětasedmě. I když oproti tomu jak to vrže v dvoukile je to jen šepotáníčko. Těžko říct.
-
- Kontaktovat uživatele:
mne ked prsi tak nist nevrrrrrze , a to iba zvonka prsi
Rover 214Si 16V 1996, hrdzoblato
-
- Kontaktovat uživatele:
takže, středdový panel rozebereš jak onic, na každá straně jsou dvě šroubky a pak už se stačí nebát a ono se to vycvakne, drží to fakt best, co se vrzání týče tak právě většina právě vychází se středového panelu, z těch plastů, které navazují k řidičovi a spolujezdci, neví jak ty, ale já tam měl nalepenej nějakej filc, takže to bylo dřív v pohodě, ale teď jsem to zkoušel podlebovat bezbarvým silikonem a je to mnohem lepší
CTR EP3 - http://www.r4ms3s.cz/ctr/" onclick="window.open(this.href);return false; - track car
MG ZR 160 - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=462" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Rover 214Si - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=104" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
mě se zdá že mi jde rachot spíš z dveří, zkoušel jsem taky silikon ale celkem beze zmen a tak to resim zesilenim radia:-D
Rover 25 2.0 iDt 74kW 2003
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Podle me tahle operace nema smysl a pacientovi nepomuze ... R25 vrze taky.
-
- Kontaktovat uživatele:
hmm...sakris...to nejsou moc dobre zpravy...pujdu spis cestou "opravy" stavajiciho interieru...vim o nejakych pazvucich ze dveri..tam je to vcelku v pohode, co se tyce stredoveho panelu ten je OK...u me se zda ze to vrze hlavne navrchu cele pristrojovky kolem toho fukaru na okna
Rover 200, r.1999, 76kw
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mas o zabavu postarano ... vrze to fakt tak hrozne, aby to za to stalo?
-
- Kontaktovat uživatele:
jj...vzhledem k tomu ze jsem se nakonec rozmyslel ze si auto nechame (prece jen krom toho interieru jsem dal do cajku co slo), tak uz je potreba zasahnout..AnderN píše:Tak to mas o zabavu postarano ... vrze to fakt tak hrozne, aby to za to stalo?
Rover 200, r.1999, 76kw
me rachotily ve dverich lyziny ve kterych jezdi sklo, pritahnul jsem je a nerachoti me nic, znamemu ktery ma taky dvoukilo to delalo taky, spise me vadi ze se mi odlepuje latka se stropu nevite nekdo jak nato?
- Roman620ti
Jedině sehnat celou jinou stropnici, prtotože opravou to musí bejt prasečina...janis píše:me rachotily ve dverich lyziny ve kterych jezdi sklo, pritahnul jsem je a nerachoti me nic, znamemu ktery ma taky dvoukilo to delalo taky, spise me vadi ze se mi odlepuje latka se stropu nevite nekdo jak nato?
2x Rover 620ti
Hele to me zajima,obcas mi to dela taky,nemoh bys popsat jak se k nim dostat? Tapec sem mel dole uz tak 4x ale nejak sem si tech lyzin nevsim. Diky.janis píše:me rachotily ve dverich lyziny ve kterych jezdi sklo, pritahnul jsem je a nerachoti me nic, znamemu ktery ma taky dvoukilo to delalo taky, spise me vadi ze se mi odlepuje latka se stropu nevite nekdo jak nato?
Rover 214Si 12/97, Rover 75 Tourer Contemporary SE 12/04
sundas tapeciry ze dveri a na boku mas pojezdy okna, ten sem mel odsroubovany, takze sem ho jen pritahl, je k tomu celkem spatny pristup ale jde to