Já když vidím kryty kol za tři stovky z Polska a nejlevnější pneumatiky tak si dovedu představit jak asi předchozí majitel šetřil na údržbě !petbab píše:http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/rover/75/7668336
Je to toto auticko.... Co myslite, ist to skusit? Nejake viditelne vady nevidiet, ktohovie, ako je na tom po motorickej stranke. ..
Peter
Nieste niekto z Frýdek-Místku?Potreboval by som pozrietR75ku
-
Zakar
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re: Nieste niekto z Frýdek-Místku?Potreboval by som pozrietR75ku
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
kola byla už jako například nákup automobilu , nové P Zero pneu Pireli
auto má najetých kilometrů 203tyśkm , servisach vůz po všech nových pásy olejový filtr
vůz jel na dálnici.všechno hladké a Džal
mě píše asi přeložené googlem.
auto má najetých kilometrů 203tyśkm , servisach vůz po všech nových pásy olejový filtr
vůz jel na dálnici.všechno hladké a Džal
mě píše asi přeložené googlem.
Nahodou ste niekto toho prazskeho rovera ( http://www.annonce.cz/detail/Rover-75-r ... 6GG9H.html ) nevideli nazivo?
Kolesa su sice fakt skarede, ale ak by bolo inak ok, mohla by to byt dobra kupa...
Donutil : ako ste nanho prisiel?
peter
Kolesa su sice fakt skarede, ale ak by bolo inak ok, mohla by to byt dobra kupa...
peter
ex - R 75 CDT 2000
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
Sleduji Annonci.I ty můžeš:www.annonce.cz
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Donutil:
V polsku? Po dálnici? Tak tomu už se nedá věřit bez špetky pochybností...
Viděl,na václaváku. Měli ho nějaký rusáci. Budte rádi,že jste neviděli ten ohavnej grill vepředu. Ale jinak celkem udržovanej,to se musí nechat.petbab píše:Nahodou ste niekto toho prazskeho rovera ( http://www.annonce.cz/detail/Rover-75-r ... 6GG9H.html ) nevideli nazivo?
peter
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

Tak já ho beru jako solidnějšího partnera,protože je to asi člen polského klubu podle meilu-rover-center,anebo jen obchodník s rovery.Také má německé jméno,je možné že s tím jezdí hlavně v německu.Nabízí ho,ale já se tím nezatěžuju,mám roverů dost.Pro zajímavost jsem ho tady nabídl.Ani jsem neviděl na polácích,že by ho nabízel,bude to nejspíš jeho vozidlo a na jejich stránky nechodím,kdoví-třeba tam toho je o něm víc.Tommi_82 píše:Donutil:
takze k puvodnimu dotazu na tento vuz http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/rover/75/7668336 asi pred 2 mesici jsem si tohle auto vyhlidl v brne v bazaru, pri prohlidce vozu bylo zrejme, ze uz tam stoji dlouho, (3x predelana cena z puvodnich cca 120000 na konecnych 69000 a to si myslim ze pri prodeji sli jeste o dost dolu, orezly disky a vymlacena baterka) takze ke stavu, nesly otevirat oboje zadni dvere, v kufru byl vylitej nejakej olej, auto spinavy jak prase, origo kola nebyly, (misto toho orezly plechy s poklicama ktery by ste nedaly ani na feldu) kontrolky svitily, bohuzel baterka byla uz slaba tak se ani neprotocil motor a to ani s pomoci startovaciho by-pasu, celkovy stav jsem hodnotil jako spatny, nicmene netvrdim, ze prekupnik ktery nyni prodava vuz ho neuvedl do stavu odpovidajici cene.