MG ZS vs. vsichni - Autodrom Most
Re: MG ZS vs. vsichni - Autodrom Most
Ocividne se Nissan sbira lepe z nizsich otacek - objem nicim nenahradis. Ale tak snad potesim oko fandy...
http://www.youtube.com/watch?v=PPNdYSZGc38
http://www.youtube.com/watch?v=PPNdYSZGc38
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> zprostředkování nákupu ebay & amazon - platby PayPal apod. <
608 37 28 48
608 37 28 48
Re: MG ZS vs. Clio RS III - Autodrom Most
trunda.raspi píše:mimochodem, take jsem tudle na dalnici predjel Ferrari F430 a nedelam z toho zadny zazrak
Tyhlety forky si muzem odpustit jsme prece dospeli. Jeste abych resil jakej je kdo ridic... Okruh je o ridici takze nejedes dostanes... S MG jsem jezdil rano asi 20 minut... Zbytek dne jsem jezdil trochu urvanym STickem - kdo byl mozna vi. Spis urcite.
608 37 28 48
608 37 28 48
Nikdo zadny comment? LOL
608 37 28 48
608 37 28 48
Ahoj,já byl teď na volných jízdách na autodromu a viděl jsem tam pár rourků a EmDžíček:)Bohužel jsem svoje kolo jel jen já a třikrát jsem vyletěl z dráhy Hrozná prča,vůbec jsem se s ním nemazlil.Omezovač párkrát vypnul a druhej den jsem dolejval litr oleje:)Kdybych věděl,že odpoledne půjdu smykovat na autodrom tak bych si neobouval zimáky:)Nakonec byli jen pěkně horký a černý jak uhel Brácha jel s Alfou a kámoš dojel s CRXkem:)poslední jízda,asi ventily v pytli
Kdyby ta auta měla nohy,tak se ještě dnes bojíte sednout všichni tři...Komi píše:Ahoj,já byl teď na volných jízdách na autodromu a viděl jsem tam pár rourků a EmDžíček:)Bohužel jsem svoje kolo jel jen já a třikrát jsem vyletěl z dráhy Hrozná prča,vůbec jsem se s ním nemazlil.Omezovač párkrát vypnul a druhej den jsem dolejval litr oleje:)Kdybych věděl,že odpoledne půjdu smykovat na autodrom tak bych si neobouval zimáky:)Nakonec byli jen pěkně horký a černý jak uhel Brácha jel s Alfou a kámoš dojel s CRXkem:)poslední jízda,asi ventily v pytli
A sakra... Ja za sebe musim rict ze oboje auta s kteryma jsem radil prezily bez uhony.
608 37 28 48
608 37 28 48
Můj fešák taky přežil bez úhony,krom toho oleje:)Někdy se člověk musí přesvědčit co má pod sebou za ďábla:)a autodrom je lepší volba než silnice
A mozna vetsi narez je zavod do vrchu. Taky doporucuju.
608 37 28 48
608 37 28 48
Hele, a ty ZSka co jezdily jakys serial (vubec ted nevim co to bylo zac... asi nejaka kategorie cestovnich vozu...)... v jake byly konfiguraci? Dik
BTCC...trunda.raspi píše:Hele, a ty ZSka co jezdily jakys serial (vubec ted nevim co to bylo zac... asi nejaka kategorie cestovnich vozu...)... v jake byly konfiguraci? Dik
http://www.teamkwr.net/car.htm
608 37 28 48
608 37 28 48
Diky... Ha takze roveracky preplnovany dvoulitr... Pekny ... Ten motor ma obrovsky potencial a je skoda ze ho do novejsich roveru nedavali...
Atmosfericky.trunda.raspi píše:Diky... Ha takze roveracky preplnovany dvoulitr... Pekny ... Ten motor ma obrovsky potencial a je skoda ze ho do novejsich roveru nedavali...
608 37 28 48
608 37 28 48
mamma mia!!! Tak to je ovsem hodne romanticke... akorat ze to auto na sobe asi nic moc puvodniho nema....
"then the heavy 2.0-litre V6 was replaced by a lighter 4-cylinder MG engine "... takže těžkej šestiválec byl nahrazen lehčím 4 válcem...
Už mlčím... dyť jsem jen ten hloupej, co to nikdy neřídil!
A už FAKT mlčím...
Ja si myslim, ze si klidne a v pohode muzete povidat... ma to ale jednu podminku a to, ze nebudete ze sebe navzajem delat blbecky a hrat si prebijenou s argumenty Predkladejte fakta a emoce nechte pred loginem
Jo a co jsme se bavili o tech malych okruhach, jako Vysoke Myto, taky to neni uplne od veci si takovy okruh zajet... neni to tam sice tolik o rychlosti auta, ale o umeni kroutit volantem a o podvozku... napr. pri poslednim MINIRaceDay tam byla auta vsech kategorii... samozrejme, ze nejlepe si vedly specialy, obzvlaste MINIci, kteri na tom motokarovem okruhu byly jak doma, ale naprostou bombou byl uspech Tobiase s 600TI, ktery strcil do kapsy vetsinu "polovicnich" aut... tim potvrdil pravidlo ve vyjimce, ze silne auto dela hodne, ale ridic tez... Tobias skloubil oboje dokupy. Jezdilo tam mimo zavod i ZT260 a podle neoficialnich informaci pry bylo o neco lepe na tom, jak rover 114Gti a to byl opravdu rozdilny styl jizdy...
... takze verim tomu, ze kdyby treba Zemi sedl na takovem okruhu do ZSka a pak do ZRka, tak ZR na tom bude lepe, pac jak psal Havran, v manipulaci ZRko bude obratnejsi a na kratke rozjezdy sviznejsi... Asi ne nadarmo svou silu ZRko naslo v rally a ZSko v delsich a rychlejsich tratich
Jo a co jsme se bavili o tech malych okruhach, jako Vysoke Myto, taky to neni uplne od veci si takovy okruh zajet... neni to tam sice tolik o rychlosti auta, ale o umeni kroutit volantem a o podvozku... napr. pri poslednim MINIRaceDay tam byla auta vsech kategorii... samozrejme, ze nejlepe si vedly specialy, obzvlaste MINIci, kteri na tom motokarovem okruhu byly jak doma, ale naprostou bombou byl uspech Tobiase s 600TI, ktery strcil do kapsy vetsinu "polovicnich" aut... tim potvrdil pravidlo ve vyjimce, ze silne auto dela hodne, ale ridic tez... Tobias skloubil oboje dokupy. Jezdilo tam mimo zavod i ZT260 a podle neoficialnich informaci pry bylo o neco lepe na tom, jak rover 114Gti a to byl opravdu rozdilny styl jizdy...
... takze verim tomu, ze kdyby treba Zemi sedl na takovem okruhu do ZSka a pak do ZRka, tak ZR na tom bude lepe, pac jak psal Havran, v manipulaci ZRko bude obratnejsi a na kratke rozjezdy sviznejsi... Asi ne nadarmo svou silu ZRko naslo v rally a ZSko v delsich a rychlejsich tratich