Viete niekto poradit, aky je rozdiel medzi dieselovymi motormi 2.0 SDi ktore su v roveroch 400 a 600 ? Zda sa mi, ze by to mal byt ten isty motor s vykonom 77 kW. Na strankach oblibene.biz som ale nasiel napriklad rozdielne nahradne diely rozvodov pre 420SDi a 620SDi. Uvazujem nad kupou 420 SDi ale vo fore pre 400 maju vsetci benzinaky, preto pisem sem. Styristovka ma podla mna lepsi dizajn aj ked je o nieco mensia a niekde som sa docital, ze ma o cosi nizsiu spotrebu okolo 5l. Hladam spolahlive auto hlavne na dialkove jazdy po dialnici, ktore nebude stale v servise. Vie niekto porovnat napriklad jazdne vlastnosti v nizsich otackach, benziny su vraj docela lenive a svoje sportove druhe ja ukazu az pri vyssich rychlostiach. 600 ma tiez charizmu, ale trocha ma odradza nizka pasivna bezpecnost. Rover su krasne auta, aj preto sa o ne zaujimam, uniformne skodovky zacinam takmer az nenavidiet

Viem ze si treba vsimat rozvody a gufero. Ako je to s tesnenim pod hlavou u dieslov? u benzinov je to tusim najvacsi problem.
Budem vdacny za kazdu radu a postrehy