Komfortné funkcie u R75
-
- Kontaktovat uživatele:
Komfortné funkcie u R75
Zdravím, páni, mam jednu otazocku na odborníkov, prednedavnom som bol v servise s problemom centralneho zamykania a pri oprave mi technik ponukol moznost nastavit nejake komfortne funkcie v pocitaci auta. V mojom pripade mi zmenil komunikaciu palubneho pocitaca z francuzstiny na anglictinu comu som sa potesil lebo ked na mna ,,hovorilo" franinou tak som nerozumel ani Ň, a taktiez mi nastavil celodenne svietenie hlavnych svetlometov. Comu som sa moc nepotesil, zasahom do opravy centralu mi nejako prestala fungovat funkcia otvarania zadneho kufra dialkovym ovladacom a ten musim otvarat len tlacidlom pri vodicovych nohach:-(. Naviac ked sa teraz ochladilo pri otvarani kufra mi niekedy zamok len tri krat cvakne ale kufor sa neotvori a musim to skusat niekolko krat, mam strach ze to za chvilu odide a nedostanem sa do kufra. Zaujimalo by ma, ci sa da funkcia otvarania kufra opet nastavit niekde v pocitaci auta a popripade ci su este dostupne nejake dalsie komfortne funkcie co sa daju nastavit. Napr. by ma potesilo ci R75 disponuje funkciou samocinneho zatvarania okien pri zamknuti dvier centralom ako to maju niektore nemenovane znacky nemeckeho koncernu. Dakujem za radu.
Keď musíš, tak musíš.
JAGUAR S-type 2,7d V6 Sport
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Re: Komfortné funkcie u R75
Mám to nastavené asi také tak. Po otočení klíčku do polohy II se rozsvítí světla a pohnou se. Startuji tedy s rozsvícenými světly, ale baterie ještě nenaříká. Pokutu za nerozsvícené světla nedostanu. Když stojím proti zdi , vidím že při startování světla zhasínají. Nevím jestli automaticky , nebo proto, že startér jim ubírá energi. Kufr se otvírá jen zmíněným tlačítkem nebo otočenim klíče v zámku. Dálkovým ne. Zvykl jsem si a vyhovuje. Po vytáhnutí klíčku zapalování se dají ještě zavřít okna ale jen pokud se neotervřou řidičovy dveře.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
-
- Kontaktovat uživatele:
Nedisponuje a taky mě to mrzí.pirát píše: Napr. by ma potesilo ci R75 disponuje funkciou samocinneho zatvarania okien pri zamknuti dvier centralom ako to maju niektore nemenovane znacky nemeckeho koncernu. Dakujem za radu.

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ma mrzi, funkcia samocinneho zatvarania okien centralom je velmi prakticka, hlavne v lete. No a s tym zamkom kufra budem musiet nieco urobit lebo ja nemam na kufri zamok na kluc a inac ako tlacidlom kufor neotvorim.
Keď musíš, tak musíš.
To máš asi tourera, 2x zmáčknout odemčít a kufr je odemčenej.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam sedan, ale facelift, r.v.04, neviem preco ale novsie modely nemaju vzadu na kufri zamok na kluc. 1x zmacknem DO otvoria sa mi vodicove dvere, 2x zmacknem DO, otvoria sa ostatne dvere, to je asi dobre. Predtym som otvaral kufor 1x zmacknut a podrzat 2sekundy a zamok cvakol, teraz nic. Ale myslim, ze to je len v nastaveni. Snad.Keksin píše:To máš asi tourera, 2x zmáčknout odemčít a kufr je odemčenej.
Keď musíš, tak musíš.
- Roman620ti
Napr. by ma potesilo ci R75 disponuje funkciou samocinneho zatvarania okien pri zamknuti dvier centralom ako to maju niektore nemenovane znacky nemeckeho koncernu. Dakujem za radu
Nedisponuje a taky mě to mrzí.
[/quote]
Tohle musí jít nějak dodělat, zrovna známej s Oplem Omegou si to tam udělal a říkal, že to bylo hrozně jednoduché. Už si to moc nepamatuju, ale myslím, že když zamkl jednou, tak se akorat zablokovaly dveře a na podruhé už vylezly všechny okna včetně šíbru. Pěkná machrovinka, ale mě to teda nějak nechybí...každopádně by to mělo jít na jakémkoli autě, pač mě to taky nabízel.
Nedisponuje a taky mě to mrzí.

Tohle musí jít nějak dodělat, zrovna známej s Oplem Omegou si to tam udělal a říkal, že to bylo hrozně jednoduché. Už si to moc nepamatuju, ale myslím, že když zamkl jednou, tak se akorat zablokovaly dveře a na podruhé už vylezly všechny okna včetně šíbru. Pěkná machrovinka, ale mě to teda nějak nechybí...každopádně by to mělo jít na jakémkoli autě, pač mě to taky nabízel.
2x Rover 620ti
ja osobne som mal omegu 3.0 MV6 tam to bolo továrensky montované
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejde to dodělat, rozhodně ne bez přidání nějakýho dalšího něčeho.
Jinak s tím kufrem, myslím že AnderNovi to maj na svojem MGZTmk2 taky tak.
Jinak s tím kufrem, myslím že AnderNovi to maj na svojem MGZTmk2 taky tak.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Maji to vsechny 75/ZT Mk II ... do kufru bud tlacitkem u ridice, nebo stiskem tlacitka na DO.
No a já stále vymejšlim jak tam nacpat to sklápění zpětnejch zrcátek. Dodělat šíbr bude asi pakárna. Chtěl jsem sice i couvací senzory,ale dal jsem si tam kouli...... :mrgreen
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000