Zimní sraz 2010
Re: Zimní sraz 2009
Dnešní sraz v Sosnové.
http://donutil.rajce.idnes.cz/Plocha/#S ... lo_to_.jpg
- Roman620ti
donutil píše:Dnešní sraz v Sosnové.
No teda ty otevřený rozvody z toho modrého bych teda mít nechtěl

2x Rover 620ti
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
http://roverix.rajce.idnes.cz/strelnice/# Hotel téměř připraven. Avšak tělocvična je mini. Nanejvýš tak ping-pong. Bohužel já připraven nejsem. Na poslední chvíli před stěhováním do Mohelnice mi majitel stavebnin ve Vizovicích nabídl práci. Vzal jsem to. Podpora a spousty volného času jsou v pr...
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
-
- Kontaktovat uživatele:
tak gratulace k té nové práci.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
..tak už je tu zima a mráz ...a tak je myslím na čase pomaloučku nachystat "setkání na ledu 2010"..jak bychom to mohli nazvat
Budu se řídit v prvé řadě Angličanem,protože to on má bohaté zkušenosti za volantem (i za závodním volantem!) které nám předá..a pak samozřejmě také počasím.
Podotýkám že se setkáme ve Žďáře nad Sázavou, celou "akci" pojmeme spíše sportovně..škola smyku atp, navazující oběd.. termín upřesním.. ale už teď se těším..

Budu se řídit v prvé řadě Angličanem,protože to on má bohaté zkušenosti za volantem (i za závodním volantem!) které nám předá..a pak samozřejmě také počasím.
Podotýkám že se setkáme ve Žďáře nad Sázavou, celou "akci" pojmeme spíše sportovně..škola smyku atp, navazující oběd.. termín upřesním.. ale už teď se těším..

Dobrá zpráva, už se těším.
-
- Kontaktovat uživatele:
Johohoooo, ale vzhledem k mým trablům se zasekávajícíma se zadníma brzdama bych asi přijel jen na čumendu, teda pokud to pracovní vytížení dovolí.
Huraaaa huraaaaa huraaaaaa!!! Prijedeme i kdy jsme meli jet na kole 

no tak to je super, se mnou taky počítejte.
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zimní sraz 2010
Nee že bych byl nedočkavej, ale už by mohl padnout nějakej nástřel datumu

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tommi_82 píše:Nee že bych byl nedočkavej, ale už by mohl padnout nějakej nástřel datumu![]()

Pokusím se nadále sondovat..

Přijedu i bez sněhu. 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
To potěší Keksine. Zkusím to takhle předat AngličanoviKeksin píše:Přijedu i bez sněhu.

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všem.
Je mi lito, ze vas nechavam chvejici se nedockavosti... ale aspon to bude trochu napinavy!
Ne?

Datum fakt zatim nevim... nevim presne ani ktery parkoviste na to pouzijeme.
Vidim to tak na konec ledna, mozna i zacatek unora - takze se 17. lednem se urcite kryt nebudeme.
Moje predstava je takova, ze bysme prvni nacvik absolvovali jednim autem... za tim ucelem pripravenym.

Pripoustim, ze na klouzavy radovanky je nejlepsi stara skudka - protoze tak, jak znamo, klouze krasnymi pretacivymi smyky i na suchym asfaltu... ale vzhledem k tomu, ze Rovirci jsou predokolky, tak by to bylo zbytecny.
Takze zachovejte klid - a klidne se schazejte v tichych hospudkach... ja mezitim vyberu parkoviste, mozna i v tom Novym Meste... a termin dam vedet.
Predesilam, ze to ale asi bude dost nakratko - odhaduji jen tak 2 tydny predem. Je mi to lito - ale ziju nejak rychle, nebo co...
Je mi lito, ze vas nechavam chvejici se nedockavosti... ale aspon to bude trochu napinavy!
Ne?

Datum fakt zatim nevim... nevim presne ani ktery parkoviste na to pouzijeme.
Vidim to tak na konec ledna, mozna i zacatek unora - takze se 17. lednem se urcite kryt nebudeme.
Moje predstava je takova, ze bysme prvni nacvik absolvovali jednim autem... za tim ucelem pripravenym.

Pripoustim, ze na klouzavy radovanky je nejlepsi stara skudka - protoze tak, jak znamo, klouze krasnymi pretacivymi smyky i na suchym asfaltu... ale vzhledem k tomu, ze Rovirci jsou predokolky, tak by to bylo zbytecny.
Takze zachovejte klid - a klidne se schazejte v tichych hospudkach... ja mezitim vyberu parkoviste, mozna i v tom Novym Meste... a termin dam vedet.
Predesilam, ze to ale asi bude dost nakratko - odhaduji jen tak 2 tydny predem. Je mi to lito - ale ziju nejak rychle, nebo co...

Nebo to budem provádět s mým ZT.Jen nevím jestli mám vybírat,nebo ne?