Autopotahy na 45
-
- Kontaktovat uživatele:
Autopotahy na 45
Zdarec, nemáte někdo zkušenosti s nákupem autopotahů na 45? Jak pasujou různý univerzály atd?
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
Trundovic Ex MG ZT-T 190 Trophy Blue
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
Trundovic Ex MG ZT-T 190 Trophy Blue
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
Re: Autopotahy na 45
Ahoj, tuhle otázku jsem taky řešil cca před půl rokem. Bohužel jsem nenašel žádný univerzální autopotah, který by se mi líbil, ačkoliv by možná některé sedli. Jestli Ti nejde o to, jak budou vypadat zkusil bych si nějaký objednat a vyzkušet - na Rover 400 nebo Honda Civic by mohl pasovat i do 45ky... Nicméně já šel jinou cestou, nechal jsem si je ušít na zakázku
Rover 416 // časem snad opět 75
Sice je to foceno mobilem, ale pro představu... Kdyžtak bych ve chvilce volna nafotil lepší
http://prodam-auto.cz/rover/rover6.jpg
http://prodam-auto.cz/rover/rover7.jpg
http://prodam-auto.cz/rover/rover6.jpg
http://prodam-auto.cz/rover/rover7.jpg
prosím ťa, kto ti šil tie poťahy? aj ja chcem take!!! mam R45, model 2005rower píše:Ahoj, tuhle otázku jsem taky řešil cca před půl rokem. Bohužel jsem nenašel žádný univerzální autopotah, který by se mi líbil, ačkoliv by možná některé sedli. Jestli Ti nejde o to, jak budou vypadat zkusil bych si nějaký objednat a vyzkušet - na Rover 400 nebo Honda Civic by mohl pasovat i do 45ky... Nicméně já šel jinou cestou, nechal jsem si je ušít na zakázku
vypadají pěkně..teda vesměs jsou vidět jen znaky.. ale asi bych měl taky zájem
můj šmudla po švýcarském dědovi http://img840.imageshack.us/img840/5198 ... 180031.jpg
No jsou pěkný... co jsem koukal kolik stojí potahy na zakázku.. tak počítejte, že je to zhruba 3-6 tisíc.. jak kde
jako když má člověk škodovku, nebo třeba peugeota.. tak je jasný, že je sežene levnějš... ale taky záleží na materiálu apod...
jako když má člověk škodovku, nebo třeba peugeota.. tak je jasný, že je sežene levnějš... ale taky záleží na materiálu apod...
- Roman620ti
No co sem kdy měl jaký potahy, vždycky to stálo za ho... Furt se to muselo rovnat a upravovat, aby to nějak vypadalo. Pokavaď sou sedačky už ošklivé, sehnal bych raději hezký z vrakáče, nebo inzerce...
2x Rover 620ti
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
lajonel -- a jaky je rozdil mezi potahy na R200 MkII a treba na Octavii, ze to musi stat vic?
No pokud si člověk koupí UNI tak asi ne... jenom jsem myslel, že když se šité přímo na octávku... tak jdou sehnat laciněji...AnderN píše:lajonel -- a jaky je rozdil mezi potahy na R200 MkII a treba na Octavii, ze to musi stat vic?
než když si je nechá člověk šít na ROVERA...
- Roman620ti
Už jen proto, že koktávku má každé druhé hovado a tím se jich prodá hafo, než když příjde jednou ročně nějakej zbloudilec s Roverem...AnderN píše:lajonel -- a jaky je rozdil mezi potahy na R200 MkII a treba na Octavii, ze to musi stat vic?
2x Rover 620ti
Zdravím, autopotahy Vám na míru ušije firma Abena - je to kousíček za hranice s SK, více na http://www.abena-autopotahy.cz/ Tehdy jsem platil něco přes 3tisíce, ale dnes to mají trošku levnější;) Už je mám rok a jsem s nimi velice spokojený, vždy je stačilo vysát a bylo hotovo, ale teď jsem je vydělal z auta a strčil do pračky aby se taky pořádně vyčistily a abych mohl vytepovat sedačky.
Jinak loga Roveru jsem řešil dodatečně - Abena sice vyšívá loga, ale neměli pro tuláka podklady, proto jsem si sehnal logo Roveru hodil do křivek a poupravil detaily, dále našel jednu menší českou firmu, která vyšívá a s panem majitelem jsme jedno odpoledne elaborovali nad těmi výšivkami - aby vše sedlo - barvy, umístění a přitom se neponičily potahy. Ale vše dobře dopadlo a já byl spokojený nadvakrát protože jsem ráno vyjel s autem bez potahů a tentýž den jsem dojel domů i s potahy
Takže pokud chcete takové potahy i do svého tuláka, počítejte s celkovou investicí kolem 4tisíc a jedním dnem dovolené Nicméně na to, že je to na zakázku a v podstatě ruční práce, žádné china tuning potahy s drakem z hypermarketu je to OK.
Jinak loga Roveru jsem řešil dodatečně - Abena sice vyšívá loga, ale neměli pro tuláka podklady, proto jsem si sehnal logo Roveru hodil do křivek a poupravil detaily, dále našel jednu menší českou firmu, která vyšívá a s panem majitelem jsme jedno odpoledne elaborovali nad těmi výšivkami - aby vše sedlo - barvy, umístění a přitom se neponičily potahy. Ale vše dobře dopadlo a já byl spokojený nadvakrát protože jsem ráno vyjel s autem bez potahů a tentýž den jsem dojel domů i s potahy
Takže pokud chcete takové potahy i do svého tuláka, počítejte s celkovou investicí kolem 4tisíc a jedním dnem dovolené Nicméně na to, že je to na zakázku a v podstatě ruční práce, žádné china tuning potahy s drakem z hypermarketu je to OK.
dodatek: Abena nakupuje kvalitní materiály a jak mi bylo řečeno, stejné používá Mladoboleslavská Škodovka... + já si nechal potahy udělat z tkaniny - žakar, flys ani žinyl mě neoslovily, ale pokud Vám budou stačit, počítejte s další úsporou financí
Ale na rover v ponuke nemaju.Alebo je to zhodne s hondu civic?rower píše:dodatek: Abena nakupuje kvalitní materiály a jak mi bylo řečeno, stejné používá Mladoboleslavská Škodovka... + já si nechal potahy udělat z tkaniny - žakar, flys ani žinyl mě neoslovily, ale pokud Vám budou stačit, počítejte s další úsporou financí