mám na Vás dotázek, už po několikáté sem musel rozebírat nové rozvody na svém stříbrném 620ti, už jsem tam dával dvakrát nové gufero na kliku a teď jsem zjistil, že už opět rosí oil z krytu rozvodů olej. Nejhorší natom je fakt, že to co tam bylo dříve neteklo, ale řekl jsem si, že to vyměním vše a to sem si naběhl. To původní mělo po venkovním obvodu takové vystouplé drážky, co jsem sehnal bylo 2x od ajusy a to je hladké. Po druhém pokusu jsem to všechno odmastil a ještě potřel těsněním na motory. Docela šlo do domečku na olejovém čerpadle aj lehce nasunout, což by asi nemělo, ne? Myslím, že mi ten olej utíka mezi guferem a domečkem. Nevím, mám strach, aby mi to gufero nemohlo vyběhnout, jako kdysi na červeným, kde najednou začal značně stříkat olej na rozvody a pod auto. Nerad bych scháněl zase novej rozvoďák, nebo dokonce jinej motor

Zkusím ještě zapátrat po nějakém lepším výrobci gufera (zatím se mi podařilo sehnat jen ajusu, jinak to není nikde dostupný), co sem koukal do katalogů, jsou často udávaná gufera 35x47x7, ale moje obě Tíčka z 1997 mají 35x45x7. Nejlepší by byl asi originál, nebo jaké používáte Vy?