Zamysleni

Roman620ti

Re: Zamysleni

Příspěvek od Roman620ti » sob lis 28, 2009 13:00

[

No to lehké přicukávání tam mám já taky pořád a to sem zkoušel měnit všechno možný. Na dignostiku se už delší dobu chystám, jestli něco najde. mě to dělá jen někdy když je zima, než se motor zahřeje na provozní teplotu, tak to lehce sem tam přicukne. Spolujezdci nic nezaregistrujou, jen mě to hrozně se*re. To jak píšeš ty, že když nastartuješ a přidáš plyn, tak mě to kdysi stříbrnej dělal taky, když se hned po startu přidalo málo plynu a chtěl se rozjet, tak se mi najednou propadly otáčky až to chcíplo. Nevím, pak to přestalo, rději klepu... :-D Ty silenbloky dělaj to, že když pustíš plyn, nebo přidáš, tak to cukne výrazneji, kupoval sem ten hlavní na vrakáči a už je mrtvej taky, blbá náhoda. Novej myslím stojí kolem bůra. Spojka mě čeká taky, ale zatím to drží, vona asi ani zas tak rychle neubejvá, pokavaď se s tím jezdí normálně. Za ten rok a půl je to furt stejný.
2x Rover 620ti

masternet

Příspěvek od masternet » sob lis 28, 2009 13:21

Já dnes koupím ty svíčky, kabely, filtry a budu doufat, že se něco změní :-D. Spojku nechám na léto, už když jsme to kupovali, tak jsme věděli, že to bude chtít novou, neubývá to tak rychle, ale obávám se, že její čas už nadešel. Jednou jsme se potřeboval rychle rozjet, a asi ve 2500ot/min jsem se skoro plnym plynem pustil spojku a to se jí moc nelíbilo, začala být dost cítit a asi minutu se protáčela, což mě dost vyděsilo. ALe od té doby jsem najel asi 8000km a v pořádku, pokud neblbnu.

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » sob lis 28, 2009 13:57

No von se dá udělat takovej malej test, u mě zatím neklouzala, už si to moc nepamatuju, ale chce se to rozjet na volné silnici a na 5ku při těch 3500ot lehce sešlápnout spojkovej pedál a hned rychle pustit, u toho stále držet plnej plyn, když je už v prdeli, tak to začne klouzat. takže já jí ještě tak mrtvou snad nemám, doufám :o :-D
2x Rover 620ti

masternet

Příspěvek od masternet » sob lis 28, 2009 17:46

Díky, večer to zkusím. Jinak první část dílů je už doma, tak to tam zítra namontuju a budu doufat, že se něco změní :-D

seba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seba » sob lis 28, 2009 18:37

Ja mam NGK R a muzes si koupit DENSO iridium jedna za 500kč měli by být nejlepší co jde sehnat.

5ku při těch 3500ot :-D:-DTo asi ve městě vyzkoušet nepujde:-D
Miluji Rover Club. T16 turbo power.

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » sob lis 28, 2009 20:12

No ve městě né :lol: , ale jinak tam můžeš mít menší otáčky, vono to bude na ten test asi ještě lepší :P Možná by to bylo lepší udělat při 2500, aby měla spojka větší snahu projklouznout. Ještě jsem k tomu zapoměl napsat, že jak ten spojkovej pedál opět pustíš, musíš držet stále plnej pedál plynu. Pak se uvidí, jestli už to ta spojka nezvládne a nebo jestli ještě funguje jak má.
Hele jak seš na tom vlastně s tím novým motorem, jak Ti to jezdí? Máš tam nějaký neduhy s cukáním jako na zeleným, nebo je to vše už vychytaný? Co nějaký fotky, modrého sme pořádně ani nevyděli, krom teda jeho srdíčka :lol:
2x Rover 620ti

seba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seba » sob lis 28, 2009 22:12

Jojo nebo ji otestuj tim spusobem ze to rozjedes na zpatecku das 1ku:-DA kdyz to zvladne tak je dobrá:-D:-D:-DTo ji dela urcite dobře..:-D

Ten motor je OK až na to že teče ten olej od čerpadla a něco tam cvaká asi hydroštel nakej.Fotky pořídim až budou kola teť mam plechy.A vyfuk mam deravej takže to zní jak starej traktor.Cukani to nemá(aspon tak) otačky na neutral padaj konstantni rychlostí.No a zatah je lepší od spodu určitě a od otáček kde spíná turbo to jede zatim huř.Dneska du změřit kompresní tlaky tak uvidíme.Snad budou OK protože se mi zda že to žere jak tank:-D

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » sob lis 28, 2009 22:18

No tak to bych raději nezkoušel, pač bych taky mohl jít domů pěšky :D Na fotky sem zvědavej, ale jak píšeš, na plechách to je hrozný, no :? A proto stále jezdím na letních :-D Tak aspoň že to necuká, ostatní sou drobnosti a spotřeba bude teď v zimě normální, zvlášť když ho nešetříš a ještě máš v řiti vejfuk. já sem zvědavej, jestli an to cukání nekdy příjdu :?
2x Rover 620ti

seba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seba » sob lis 28, 2009 22:24

Je to ten silent blok asi určitě bych řek...Me to malinko jako taky cuka když chci.Ale nemusim to šetřit kuli cukání, při normalnim zacházení to necuká.Časem si udělam silentbloky jiny stejně tak pak napišu jestli to je tim:)Hlavně ten vyfuk udělat no...A pak přitahnout turbo pořadně:)Pokud bude komprese OK tak pak sou to chyby lehce odstranitelné.Pokud to bude mít blbou kompresi tak pozdrav panbuh:-D

masternet

Příspěvek od masternet » sob lis 28, 2009 23:27

Tak jsem cestou zkoušel tu spojku a myslím že s prošla, i když plnej plyn jsem neměl, ale zase do kopce ve 130 na pětku, zkoušel jsem to i ve 100 na 4 a také dobré. Ona se ta spojka nejvíce projevuje při rozjezdu, kdy to celym autem strašeně třese, ale je to nějaký podivný, protože to dělá jen když se chci rozjet rychleji, ale tak, že ji pouštim v nízkejch otáčkách. A dělá to jen někdy a čím víc je naložený auto, tím víc. Btw, taky máte problémy ve vyjetejch kolejích? Já na letních kolech, který jsou širší (215), skoro nedokážu řídit, někdy mam pocit, že to auto víc řídí mě, než já jeho.

masternet

Příspěvek od masternet » pon lis 30, 2009 16:55

Tak se mi autíčko odměnilo za snahu, oheň v mém oři vyhasl :( . Předběžná diagnóza : problém s palivovým čerpadlem. Ach jo, dnes bylo potupně dotaženo, nestartuje. :cry:

seba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seba » pon lis 30, 2009 18:54

Nedošel jen benal?

masternet

Příspěvek od masternet » pon lis 30, 2009 19:30

Bohužel, byla tam plná a najeto asi 200 km. A ani to nedělá takovej ten bzučivej zvuk, před startováním. Ještě se kouknu na pojistky, kdyby náhodou.... Btw, zkoušel jsi diagnostiku obdII ? Měla by jít na všechny modernější auta, ale bohužel mi to vždy napíše chybu spojení, tak nevím.

seba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seba » pon lis 30, 2009 19:39

Nezkoušel, ale mám to v plánu.

Odpovědět