Rover 75 by Skic
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rover 75 by Skic
No snad se bude autíčku i nadále dobře dařit a snad přivedeš do naší roveří komunity v budoucnu nějakýho dalšího Rouvříka.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem Určite privediem... O rok, dva, či tri budem zháňať Rover 75ku, r.v. 2004, al. 2005, 2,0CDT automat. A ak bude mať strešné okno a kožu, tak neváham Teraz ale mám obdobie, že potrebujem benziňák a niečo malinké, tak rozmýšľam napríklad nad niečim takýmto: http://smart-roadster-coupe.autobazar.e ... 02366.html
Rover 75 2,0CDTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Hezká raketka(nejdřív jsem si myslel že mě šálí zrak, ale asi fakt něco takovýho existuje), snad se koupě té pětasedmy dožiješ.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hej, hej, existuje to a do mesta je to špica A dožijem, to určite, len aby som takú zohnal
Rover 75 2,0CDTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Vďaka Jeytee Držím Ti palce, aby si bol ty so svojou novou 75kou aspoň tak spokojný, ako som bol ja s mojou
Rover 75 2,0CDTi
Ahojte, tak ja som tá, ktorej Skic predal Roverka kedysi som sem pisala, ze po nom tuzim, mozno si niektori spomeniete... Skic, budem sa o neho starat ako o vlastne dieťa... Aj ja som plakala - od šťastia, že som si splnila sen a dnes sme nahodili puklice, nahodim par foto, keď sa mi podari Sylvia
Naposledy upravil(a) Tommi_82 dne úte pro 29, 2009 17:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Vozidlo doplněnio do profilu
Důvod: Vozidlo doplněnio do profilu
-
- Kontaktovat uživatele:
Já si vzpomínám, gratuluji ke koupi a splnění snu bosorecko. Ať ti dobře slouží! Naviděnou někde na sraze (Třeba v lednu ve Žďáru nad Sázavou).
Ahoj Tommi, ďakujem Keď dožijem rada prídem
Taky si vzpomínám. Tak VÍTEJ!!!! Je to super fáro, co? I po dvou letech co ho mám, tak na něj koukám jak na obrázek od Josefa Lady
Dakujeeem , si velmi mily Je nadherny, znamym sanky padaju nad luxusom a eleganciou Roverka Zavrela som usta, ktory ma uz par rokov odhovarali, ze pre zaciatocnika sofera a zenu uz vobec nie taketo auto a este anglicana.... babraci, ja viem, co je dobre Citim sa tu chlapci vo vasej spolocnosti vyborne, aj ked som chcela kupit uz pred pol rokom ste mi poradili, tesim sa na spolupracu
-
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa Jeytee, ty máš ale nos na podfuky, tebe nikdo neoblafne.
Je to tak. I na spritmonitoru má Skic napsaný 85kW tedy CDT.
Je to tak. I na spritmonitoru má Skic napsaný 85kW tedy CDT.
Taky si Bosorečku pamatuju,ale že je to dlouhonohá blondýna mě uteklo.Ať to jezdí bez problémů.A to je to hlavní a tak to musí byt!
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Zelený Rover u Zelené vody Také vzpomínám a gratuluji
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
-
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme, je to CDT, kde som písal CDTi? Nikde som si to nevšimol... Je to rok výroby 99, takže samozrejme len 85kW.
Sylvia, veľa šťastných km prajem
Sylvia, veľa šťastných km prajem
Rover 75 2,0CDTi
Ahojte Jeytee, Rovrix a Donutil (snad som vam nepoplietla mena )
Ďakujem, ešte raz ďakujem, ste zlatí Ano, riešila som bledunko modreho z Hradca, ale šetko je tak ako má byť a počkal si na mňa z Trenčína Skic si na seba ušil bič, Boh vie, dokedy mu budem vyvolávať vždy ked chcem nieco vedieť Je velmi zlatý, kedykolvek a cokolvek potrebujem trpezlivo odpoveda, za co mu moc dakujem
A ano, aj Zelenu vodu mam blizko cca 3 km z domu, už sme sa tam s Tulákom (R) boli pozrieť
Teším sa na Vás všetkých na zraze,
snáď budem už tak dobrý šofér, že budem môcť prísť
Krásny den vsetkým,
Sylvia
Ďakujem, ešte raz ďakujem, ste zlatí Ano, riešila som bledunko modreho z Hradca, ale šetko je tak ako má byť a počkal si na mňa z Trenčína Skic si na seba ušil bič, Boh vie, dokedy mu budem vyvolávať vždy ked chcem nieco vedieť Je velmi zlatý, kedykolvek a cokolvek potrebujem trpezlivo odpoveda, za co mu moc dakujem
A ano, aj Zelenu vodu mam blizko cca 3 km z domu, už sme sa tam s Tulákom (R) boli pozrieť
Teším sa na Vás všetkých na zraze,
snáď budem už tak dobrý šofér, že budem môcť prísť
Krásny den vsetkým,
Sylvia