Neřeš, je nás víc. Uděláme sraz šrotu.INZER píše:Normálně se stydim přijet. Až uvidíte ty moje neslícovaný části karoserie,neoriginální zástěrky,odřenej blatník,....prostě outsider. Ale já na to fakt nemám čas!!!

Neřeš, je nás víc. Uděláme sraz šrotu.INZER píše:Normálně se stydim přijet. Až uvidíte ty moje neslícovaný části karoserie,neoriginální zástěrky,odřenej blatník,....prostě outsider. Ale já na to fakt nemám čas!!!
Karel Douša píše:Zakar mě upozornil na nedělní sešlost...určitě se zastavímZmiňoval se o klubových samolepkách - chci taky
, ale nikde jsem k tomu nic nenašel
![]()
Mimochodem, pořídíl jsem mojí Meggie a Roverům bráchu - Land Rovera. Je to Freelander 2,5l KV6, automat, dva majitelé,serviska - 77.000km - je to úžasná hračka, obzvlášť v tomhle počasí
- mám z něj fakt velkou radost.
Ale v neděli přijedu kombíkem, nebojte.
Ahoj Karle, dyk já se na těch letních nedostanu ani do Států a Ty si rajtuješ s FreelanderemKarel Douša píše:Zakar mě upozornil na nedělní sešlost...určitě se zastavímZmiňoval se o klubových samolepkách - chci taky
, ale nikde jsem k tomu nic nenašel
![]()
Mimochodem, pořídíl jsem mojí Meggie a Roverům bráchu - Land Rovera. Je to Freelander 2,5l KV6, automat, dva majitelé,serviska - 77.000km - je to úžasná hračka, obzvlášť v tomhle počasí
- mám z něj fakt velkou radost.
Ale v neděli přijedu kombíkem, nebojte.
Tě můžu vyzvednout v Říčanech u něčeho.Vilém píše:Poprosil bych o odkaz na mapu. Jsem bez mapy po Praze trochu lama. Dík.