Postranní lišty na dveřích
Re: Postranní lišty na dveřích
Myslím na funkci živočicháře 

- Roman620ti
- Roman620ti
Čau Sebo, hele co sem Ti našel na netu...
Má teda docela zprasenou 600ku, ale ty lišty má "zavařený" údajně a nevypadá to asi špatně, jenže originál je originál
Aspoň to uvidíš a můžes se rozhodnout...a mohl by sis v interiéru udělat taky takovej tygří kožíšek
http://auto.bazos.cz/inzerat/5305772/rover62si.php

2x Rover 620ti
JE dik, vypada to moc pekne, udelam to.S tim kožíškem se jeste rozmyslim:-D:-D:-D:-D

Miluji Rover Club. T16 turbo power.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Šmankote, ta vypadá ... tenhle link měl přijít do sekce Šílené 

-
- Kontaktovat uživatele:
Jako akreditovaný rostlinolékař prohlašuji, že jahodník patří mezi dřeviny, takže obklad jahodovým dřevem je zcela regulérní volba.
Vřele doporučuju... nade vší pochybnost budeš jedinej!!
Vřele doporučuju... nade vší pochybnost budeš jedinej!!

Bože to je humus...Roman620ti píše:Čau Sebo, hele co sem Ti našel na netu...Má teda docela zprasenou 600ku, ale ty lišty má "zavařený" údajně a nevypadá to asi špatně, jenže originál je originál
Aspoň to uvidíš a můžes se rozhodnout...a mohl by sis v interiéru udělat taky takovej tygří kožíšek
![]()
Treba byl alergickej na drevo:-D:-D
- Roman620ti
MOOG píše: Bože to je humus...
Ty vůbec nemáš rád tuzery

2x Rover 620ti
Ten typek ale nebyl az zas takovy prase.JA s eho musim zastat, az tak to nezprasil, ten kozisek je trochu veci ulet al ejinak nic moc nezkurvil co by neslo rychle sundat.A zezadu i ze strany vypada pekne.koncovky sou pekny a ten zavarenej znak vzadu je celkem ok.kola taky nejsou nejhorsi.Znam teda horsi upravy roveru nez je toto.
- Roman620ti
Mě osobně se takovýhle auta nelíběj, jak člověk vidí tenhle inzerát hnud mu musí bejt jasný, že to je všechno jenom tak nějak polepený a vyprasený, tohle nemůže udělat normální člověk 
Edit: No koukal sem na to a jako asi by to z toho většina humusu šla servat, máš pravdu že minule ta "vytuněná" 600ka vypadala podstatně hůře

Edit: No koukal sem na to a jako asi by to z toho většina humusu šla servat, máš pravdu že minule ta "vytuněná" 600ka vypadala podstatně hůře

2x Rover 620ti
Jako servat to a upravit tak je to pekny auto, oproti tamtem co sou zpraseny na vždy:-DAle ty mlhovky me dostavaj, misto seriovejch mřížka od kraliku a uprostred pod ní FBI svítilny:-D:-D:-D
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ty mřížky měla moje 620SDi taky, když jsem ji koupil ... asi nějaká móda, či co? Každopádně to byl zase můj tuning -- sehnat originální mlhovky a namontovat je místo těch mřížek 

- Roman620ti
takovejch jezdí víc...lidem vypadne někde ta záslepka mlhovky, které tam je opravdu jenom nasazená a po zavolání na vrakoviště se orosej a hnedle vemou "levnější" variantu s tahokovem a maj natuníno a skoro ZADARMOAnderN píše:Ty mřížky měla moje 620SDi taky, když jsem ji koupil ... asi nějaká móda, či co? Každopádně to byl zase můj tuning -- sehnat originální mlhovky a namontovat je místo těch mřížek

2x Rover 620ti