Upadlý plast ze zadní nápravy
Upadlý plast ze zadní nápravy
Dneska mě upadlo tady totok.Jestlipak někdo ví k čemu to slouží.Já ne.
http://donutil.rajce.idnes.cz/Naprava/#Naprava1.jpg
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tyčka stabilizátoru
Já bych si tipl, je to asi kryt chladiče nafty. Aby se nedostávala sůl, voda a bordel na chladič zpátky se vracející nafty. Prostě aby dýl vydržel.
Téma rozděleno, abysme nematlali přední a zadní nápravu dohromady.
Téma rozděleno, abysme nematlali přední a zadní nápravu dohromady.
Re: Upadlý plast ze zadní nápravy
Tak to se budu muset podívat u svojeho Bobánka, jestli mu něco nechybí.
-
- Kontaktovat uživatele:
taky si nejsem jistej že bych to tam měl, nějak si to nevybavuju ale zdá se mi že před tím chladičem nějaká plastová clona(kromě té která je přímo na něm) je, ovšem jestli byla přidělaná přímo na nápravu, která lítá nahoru a dolů, nevim nevim. To by bylo stejně docela divoký řešení.
Na pravé straně mezi výfukem a blatníkem. Není to ono??

-
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to jsou podběhy(a levej tomu lajdákovi chybí), navíc tohle není CDT(i) protože nemá chladič nafty.
BTW, na tom podběhu je vidět (jestli mě nešálí zrak) konektor pro zadní senzor opotřebení brzdovejch destiček. Tak kdyby někdo náhodou nevěděl kde ho hledat, tady to vidí.
BTW, na tom podběhu je vidět (jestli mě nešálí zrak) konektor pro zadní senzor opotřebení brzdovejch destiček. Tak kdyby někdo náhodou nevěděl kde ho hledat, tady to vidí.
- Roman620ti
Každopádně to má hrozně malej průměr tý výfukové trubičky
To bude nějakej chudáček 

2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem nějakej odborník na plasty, ale zajímalo by mě jestli ničemu nevadí, že je vejfukovej tlumič (teda pokud to má vůbec nějakou vnitřní výplň co by zvuk tlumila) tak 1-1,5 cm od plastovýho podběhu. Nevadí tomu podběhu teplo?
- Roman620ti
No ten zadní díl se rozpálí až za dlouho a přinejhorším se ten plastovej podběh trošku poddáTommi_82 píše:Nejsem nějakej odborník na plasty, ale zajímalo by mě jestli ničemu nevadí, že je vejfukovej tlumič (teda pokud to má vůbec nějakou vnitřní výplň co by zvuk tlumila) tak 1-1,5 cm od plastovýho podběhu. Nevadí tomu podběhu teplo?

2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
No ale když zastavíš v létě po dělší jízdě, myslím že ten zadní díl bude docela teplej. Jestli je vykuchanej tak stoprocentně.
No a to ani nemluvím o kabelu k senzoru opotřebení destiček, tomu to teplo vadí určitě. Tohle bastlil podle mě nějakej kutil Tim.
No a to ani nemluvím o kabelu k senzoru opotřebení destiček, tomu to teplo vadí určitě. Tohle bastlil podle mě nějakej kutil Tim.
- Roman620ti
No vono možná když nějaký hovado pojede po dálnici s nohou zabořenou v koberci, tak ten vejfuk se asi fakt pěkně zahřeje...ale to tunerům nevadí, hlavně že to řvě jak závodní speciál...to že to auto stejně pořádně nejede už nikomu až tak nevadí...

2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
No nejede?!?
Podle počtu tlumících prvků na výfuku(až uplně vepředu) to zcela jistě není CDT, Hodně pravděpodobně to není ani 1.8 ale je to KV6.
Podle mě je to KV6(ta jediná má střední i přední tlumič a pak ještě kat, čtyřválec má jen střední a kat a CDT má jen katalyzátor) . Jestli je to 2.5 tak na moje poměry to celkem i jede.
Podle počtu tlumících prvků na výfuku(až uplně vepředu) to zcela jistě není CDT, Hodně pravděpodobně to není ani 1.8 ale je to KV6.
Podle mě je to KV6(ta jediná má střední i přední tlumič a pak ještě kat, čtyřválec má jen střední a kat a CDT má jen katalyzátor) . Jestli je to 2.5 tak na moje poměry to celkem i jede.
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
A co když je to kryt klaksonu Ruhla DDR?donutil píše:Dneska mě upadlo tady totok.Jestlipak někdo ví k čemu to slouží.Já ne.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
- Roman620ti
no podle toho průměru trubičky sem to typoval na tu 1.8čkuTommi_82 píše:No nejede?!?

2x Rover 620ti
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jsou plasty, ktere se teplem naopak vytvrzuji, tzv. termosety. Takze bych si s tim nedelal hlavu ... urcite v konstrukci vedeli, jaky material pouzit.Tommi_82 píše:Nejsem nějakej odborník na plasty, ale zajímalo by mě jestli ničemu nevadí, že je vejfukovej tlumič (...) tak 1-1,5 cm od plastovýho podběhu. Nevadí tomu podběhu teplo?