Já to nedělal, ale držel jsem mýmu mechanikovi baterku a vypil mu kafe. U toho jsem vykouřil dvě cigárka a za asi 45min práce volným tempem jsem odjížděl. Hlavně nezapomeň, že potřebuješ lambdu se čtyřmi vývody!tobias píše:Tak to je přesně to co popisuješ. Super koupím tu Bosch za 2000 a přepojím to, nebo spíš mi to mareda přepojí, jedu tam příští týden. Nebo to není tak složitý? Asi jo, co?
Už jsem taky zjistil, že nemá cenu to točit hnedka, protože jenom zbytečně vymlátím baterku. A snažím se vždycky vypadat, jako že to je naschvál
Ranní starty, chcípání, cukání. - VYŘEŠENO...snad
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ranní starty, chcípání, cukání. - VYŘEŠENO...snad
No jo, na výkon Ferrari, ale kdo to má živit. Raději pěkně jako důchodce
Tak to asi počkám na Maredu, aby to udělal všechno najednou. Ale zase na druhou stranu už bych to chtěl mít hotový Zbývá už jenom ten výfuk a ten zase tolik nespěchá. Takže nechám udělat Lambdu a bude snad klid. Doufejme
Tak to asi počkám na Maredu, aby to udělal všechno najednou. Ale zase na druhou stranu už bych to chtěl mít hotový Zbývá už jenom ten výfuk a ten zase tolik nespěchá. Takže nechám udělat Lambdu a bude snad klid. Doufejme
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
Ale domluv se s ním, aby to pak neskončilo na tom, že jí nebudeš mít v ruce. Ale zase aby jsi jí zbytečně nekupoval a třeba nebude potřeba. Můžeš mrknout do katalogů, je to to vypsaný číslo o dva příspěvky nahoře.
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Schválně zítra ověřím to číslo lambdy u mýho. Jestli je to ono. Ale mě ty problémy po výměně skutečně ustaly.
- Roman620ti
No na autě máš z 99% procent origo Bosche 0 258 003 193, ale ta díky konektoru vychází maloobchodně těch 4000kč. Na ní budeš mít i originální Roverácký číslo : MHK10004. To co sem vypsal je univerzální a může bejt použita na 620tíčkosnaker píše:Schválně zítra ověřím to číslo lambdy u mýho. Jestli je to ono. Ale mě ty problémy po výměně skutečně ustaly.
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, to je pravda s tou cenou, ten konektor tam dělá rozdíl 2tisíce. Což je bomba. Ale já ji vzal tu samou bez konektoru a hned to byla jiná cena. U toho byla i special propojka na spojení s tím původním konektorem. Kdyby někdo chtěl, můžu to nafotit.
- Roman620ti
A nemáš její objednávací číslo, abych se podíval co je to zač?
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
To Roman620ti:
Hele Romane, nemáš ještě někde tabulku ekvivalentů žárovek. To jejich angl. značení mi prd říká a nechce se mi všechny světla rozebírat a zjišťovat kde je jaká žárovka. To jsem nikde na netu nenašel. Možná jsem taky blbě hledal. A ty, jak zjišťuju, máš v tomhle dost dobrej přehled.
Objednací číslo nemám, ale fakt zítra mrknu na její označení a opíšu to sem. Ale bezpečně to bylo přes to AutoKelly resp AutoDito Havl. Brod - oni berou díly odsud.
Hele Romane, nemáš ještě někde tabulku ekvivalentů žárovek. To jejich angl. značení mi prd říká a nechce se mi všechny světla rozebírat a zjišťovat kde je jaká žárovka. To jsem nikde na netu nenašel. Možná jsem taky blbě hledal. A ty, jak zjišťuju, máš v tomhle dost dobrej přehled.
Objednací číslo nemám, ale fakt zítra mrknu na její označení a opíšu to sem. Ale bezpečně to bylo přes to AutoKelly resp AutoDito Havl. Brod - oni berou díly odsud.
- Roman620ti
Něco berou i z Elitu , na ty žárovky máme takovej divnej katalog, mrknu se do něho, myslím ale, že tam rover nebyl, ale hondice tam určo bude... Všechny žárovky jsou hračka, jediné cenné sou ty v přepínačích, a tlačítkách el. oken. ty v Hondě vycházely 200kč/kus. Ale dají se se hnat v dobrým elektru za 20kč a do plastové patice si jí přehodíš sám...jenže mají menší svítivost, takže už to není ono
2x Rover 620ti
U me 620 SDi mam trosku jiny problem pri studenych startech. (myslim tim tyto zimni). Pri startovani, motor po chvilicce normalne chytne, ale hned zhasne. Toto v pripade, ze je plynovy pedal v klidu. Proto jsem vychytal, ze po nazhaveni a otoceni klickem musim rychle v kratkych intervalech slapat na plyn. Sice to treba jeste tak dvakrat zhasne, ale tak napotreti uz chytne. Sice se prevaluje dost tezce, ale naskoci a uz drzi. Mel jsem za to, ze by to mohl byt stary palivovy filtr, ale dela to i po vymene. Olej je taky novy. Napada neco nekoho?
R 620 SD r.v. 1998
www.tomsfoto.xf.cz
www.tomsfoto.xf.cz
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mozna zkusit jinou naftu? Kde tankujes?
Vzhledem k tomu, ze bydlim na PL hranicich, tak PL Orlen, pripadne PL SHELL. Se zvysujici se rannimi teplotami se to lepsi. Ted, kdy je kolem nuly nemam problem.AnderN píše:Mozna zkusit jinou naftu? Kde tankujes?
R 620 SD r.v. 1998
www.tomsfoto.xf.cz
www.tomsfoto.xf.cz
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom pripade asi vime, proc jsi mel ty problemy, ze?
Hmmm, tak to nevim, Zlobilo to i v dobe, kdy jsem vzal plnou nadrz u Euro-Oil v CZ. Respektive jsem nepoznal rozdil ve smyslu lepsiho startovani. Mesicne tankuju tak 2-3 nadrze. Tankuju vzdy v dobe, kdy jiz sviti hladove oko a vzdy plnou. Presvedcit me ale o tom, ze vse co je Polske stoji za ho... me muzes.
R 620 SD r.v. 1998
www.tomsfoto.xf.cz
www.tomsfoto.xf.cz
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslel jsem, ze vsechno PL je spatne, EuroOil v CZ taky neni vyhra ... zkus neco normalniho v CZ (OMV, Shell, Agip, ESSO, apod.). Tady tem XXX-Oil se vyhybam velkym obloukem, jejich kvalita byva velmi diskutabilni a lisi se pumpa od pumpy.