Imobilizer
Re: Imobilizer
Čau, tak už mam opravený ovladač a imobilizer se mi vypíná hned jak odemču dveře,bohuzel mam jen 1 ovladac ten druhy byl k.o., takze ted mi nezbývá nic jinyho nez se spolíhat na to, že mi ten ovladač ted nejakou dobu pojede když je opraveny,oprava me vyšla na 3800kč,což bych řekla že je hodně slušný,vlastně 3500kč ale 300kč jsem nechala za to že to bylo opravené ještě ten den co jsi to elektromechanik odvezl.Velice šikovny a neni drahy.Pokud muzu doporucit: Michal Pacas,Brno-Bohunice, tel 775 059 628.Jinak teď doufam, že rover už zlobit nebude nějakou dobu:-)
Tak mam riadny pruser, tiez mam len 1 ovladac k Roveru, dnes mi padol na zem a urval sa mi drziak baterky. Ovladanie obcas funguje a obcas nie (skor teda nie). Kazdopadne ovladacu vypadava kontakt a tak pri kazdom odomknuti/zamknuti musim najskor dlhsie stlacat ovladac kym sa chyti. Mam ale obavu ze mi kvoli pokazenemu DO bude robit problem imobilizer. Takze otazka, da sa imobilizer odpojit aj inde ako v autorizovanom servise? Problem je v tom ze servis ktory robi Rover je odo mna okolo 60km a nemam chut platit odtahovku.
Rover 200, 1.1i, 2000, 3dv
-
- Kontaktovat uživatele:
a proč bys odpojoval imobilizér? Dyť si psal že ti to jezdí, nebo ti to nejezdí? Když se ti jen urval držák baterky tak si ho nech pořádně zapájet někým kdo umí pájet.
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Nedávno tady někdo nabízel nové ovladače za 500 kč. Tak není co řešit ! 

ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
... krome toho, ze se musi stejne nechat odtahnout nekam, kde maji diagnostiku, na ktere mu ty ovladace zprovozni. Nebo by musel mit ten 4-mistny kod, ale ten asi nema, kdyz ani nedostal k autu vsechny ovladace.
-
- Kontaktovat uživatele:
nemusí když říká že mu to občas startuje...
Je to ulomene tak blbo ze to asi nepojde zapajkovat, aj ked to urcite skusim. Momentalne ten ovladac vacsinou nejde, aj ked kde tu sa pri stlaceni chyti. Nastartovat sa mi na 3-4 pokus podarilo, takze som sa dohodol s kamaratom ze pojdem do servisu po vlastnej osi a on za mnou s feliciou kedby sa nieco stalo. Idem pohladat tie ovladace, v servise pytaju za jeden cez 70eur.
Rover 200, 1.1i, 2000, 3dv
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj bic0.
ked si z okolia BA tak sa vieme dohodnut a ten ovladac ti opravim. napis mi spravu ked tak aby sa nestalo ze to tuto prehliadnem.
ked si z okolia BA tak sa vieme dohodnut a ten ovladac ti opravim. napis mi spravu ked tak aby sa nestalo ze to tuto prehliadnem.
Rover 214Si 16V 1996, hrdzoblato