2,5i V6
2,5i V6
ahoj vsem, mam rover 416si a uvazuji o koupi ROVER 75 2,5i V6
-mate nekdo zkusenosti s timhle motorem?
spotreba,dynamika,udrzba,....atd.... diky moc
-mate nekdo zkusenosti s timhle motorem?
spotreba,dynamika,udrzba,....atd.... diky moc
Re:
Toto je ako myslene? Pokial mu neni 30, tak nema cenu ist do 75, do dieselu alebo do 2.5 ? Ja tiez este nemam 30, najskor som pokukoval po 400, potom po 600 a momentalne ocumujem 75donutil píše:Nevím jak daleko budeš jezdit a jaký jsi fajnšmekr,ale šel bych do dieselu.Ale jestli ti ještě není 30 let,tak to nemá cenu.
btw, podla recenzie na tipcar su 6valce najrizikovejsie a najvacsia istota je v pripade 75 diesel od BMW, ... Osobne by som siel do diesela aj za cenu nizsieho pozitku z jazdy vo vyssich rychlostiach
Re: 2,5i V6
Tak jsem to myslel,že vy mladší jste tady skoro všichni závodníci a s dieselem si moc srandy neužiješ.
Tak vsetci asi zavodnici nie sme
420 SDi som si vyskusal a rozhodne ma to bavilo, ziadny lenivec to nie je. V 75 CDT som sice este nejazdil, ale urcite to je skvely pocit
Hlavne by som asi potreboval nafackovat, pretoze neviem co chcem z povodnych uvah o 400 som presiel az na uvahy o 75 a to uz je financne celkom podstatny rozdiel... Ale je to krasne auticko a podla mojho nazoru vyrazne krajsie ako jaguar s ktorym sa obcas porovnava.
420 SDi som si vyskusal a rozhodne ma to bavilo, ziadny lenivec to nie je. V 75 CDT som sice este nejazdil, ale urcite to je skvely pocit
Hlavne by som asi potreboval nafackovat, pretoze neviem co chcem z povodnych uvah o 400 som presiel az na uvahy o 75 a to uz je financne celkom podstatny rozdiel... Ale je to krasne auticko a podla mojho nazoru vyrazne krajsie ako jaguar s ktorym sa obcas porovnava.
- Roman620ti
S tím naprosto souhlasím... Mě se líběj XJ6ky kolem roku 1997. To jsou obří krasavci, ale má to stejnou chybu. Se servisem to je špatné...
2x Rover 620ti
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nerekl bych, ze S-Type je vylozene skaredy ... je takovy zvlastni. R75 bych ale spis porovnaval s X-Type, to je jeho trida.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A kdyz uz jsem to nakousnul - X-Type i R75 jsou zvenku nadherna auta, interier ma podle meho subjektivniho nazoru prijemnejsi Rover. Nejvetsi rozdil je ale v nabidce motoru a tudiz v cilove skupine zakazniku: zatimco 75ka ma motory 1.8, 2.0, 2.5 benzin a 2.0 diesel, X-Type ma benziny 2.5 a 3.0, k tomu v soucasne dobe uz i diesely 2.0 a 2.2, ktere ale od zacatku nenabizel. V Jaguaru jsem nejel, ale podle recenzi vidim jizdni vlastnosti jako podobne. Nicmene cena ojetych Roveru a Jaguaru je diametralne odlisna.
-
X-Type "=" Ford MondeoAnderN píše:A kdyz uz jsem to nakousnul - X-Type i R75 jsou zvenku nadherna auta, interier ma podle meho subjektivniho nazoru prijemnejsi Rover. Nejvetsi rozdil je ale v nabidce motoru a tudiz v cilove skupine zakazniku: zatimco 75ka ma motory 1.8, 2.0, 2.5 benzin a 2.0 diesel, X-Type ma benziny 2.5 a 3.0, k tomu v soucasne dobe uz i diesely 2.0 a 2.2, ktere ale od zacatku nenabizel. V Jaguaru jsem nejel, ale podle recenzi vidim jizdni vlastnosti jako podobne. Nicmene cena ojetych Roveru a Jaguaru je diametralne odlisna.
-
X-type provázel neúspěch a problémy ještě před prodejem, když novináři provařili v titulcích, že se vlastně jedná o platformu a techniku Mondea. Kabátek má hezký, ovšem v X-type je velmi, velmi málo místa. Podle mne je to nádherné auto, tak pro manželku na nákupy a jen poloviční Jaguár.