Prosím o radu - tlukot od pravé přední napravy
-
Re: Prosím o radu - tlukot od pravé přední napravy
vyrobni vada?
- Roman620ti
i železo stárne, vono taky železo stárne...dál tu písničku z reklamy neznámF.i.s.h.men píše:vyrobni vada?

Tommi_82 - V tom máš naprostou pravdu

2x Rover 620ti
Já bez mučení přiznávám,že nevím čím by to mohlo být,kor když jste každej už něco vyměnily a výsledek žádný,mě to zatím asi nedělá,anebo to neslyším.Jen jsem chtěl upřesnit,že se používá název převodka řízení,místo převodovka.
A co třeba aby jste tu napsali kolik máte na autě najeto, aby jsme viděli nějaký i spektrum najetých kilometrů, při kterých to začalo dělat...
Já mám 153tis 

Tak pak v nejhorším nezbude nic jiného, než tu převodku řízení rozdělat a mrknout se na to... No je možný, že časem se třeba nějaká vytěsňovací manžeta, nebo silon vymačkal, a teď ta posuvná tyč může o ten vnitřek třeba mlátit.. Ale kdo ví? Nikdy jsem to neměl rozdělaný ani nevím jak to uvnitř chodí, jen tak přemýšlím. Tak doufám, že nebudu ukamenován, když budu uplně vedle a plácám tu třeba nesmysle... Ale ve výsledku všechno se dá nějak opravit, kruci máme přeci český ručičky, né
No každopádně jsem se trefil na dost ožehavé téma, ktré netrápí jen málo koho z nás... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Ta převodka je podle mě bezúdržbová a do takový bezúdržbový hydrauliky já teda hrabat nehodlám.
Noo ale pokud by se sehnala nějaká starší na rozdělání tak by se dalo na ní dobře vyučit a potom to dělat jak na běžícím pásu když je toho tolik
-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to neřešil, převodka je skoro uprostřed a rány jdou ze strany. Převodka to podle mě není...
Vidím to na vypsání odměny pro toho kdo zjistí v čem je zakopaný pes 

Už ať je víkend a jsem v dílně... Takhle to dál nejde.. Také si myslím, že ty rány jsou až moc daleko od tý převodky... Ale čert ví? Ono když se na výrobě podílí tolik koncernů, tak v tom maj guláš i oni samy... Dnes jsem si přivezl všechny ostatní věci na tu pravou náprávu, krom toho ramena, co už mám vyměněný. Koukám teď na ně v pokoji..
A jen jak bude čas, začnu to tam montovat.. A určitě se ozvu jak to vypadá.. Ale dokavad na tu příčinu nepříjdu, nebudu kloudně spát... A souhlasím s vypsáním tej odměny, za nalezení té příčíny.. Tolik by to všem pomohlo... 

Mám 200 000km a žádný bouchání nebo klepání není slyšet.ketzll píše:A co třeba aby jste tu napsali kolik máte na autě najeto, aby jsme viděli nějaký i spektrum najetých kilometrů, při kterých to začalo dělat...Já mám 153tis
mám 215000 ale klepe to od cca 100000 /toľko bolo na tacho, skutočné ???/
Tiež mi to ide sprava, tak dúfam, že tá prevodka riadenia to nebude.Pripadá mi to,akoby som mal na tom spodnom ramene položenú tehlu a vždy keď mi skočí koleso dolu tak po mikrosekunde aj tá tehla dopadne na rameno a klepne.Najviac to robí pred križovatkou na zvlnenom asfalte.
Tiež mi to ide sprava, tak dúfam, že tá prevodka riadenia to nebude.Pripadá mi to,akoby som mal na tom spodnom ramene položenú tehlu a vždy keď mi skočí koleso dolu tak po mikrosekunde aj tá tehla dopadne na rameno a klepne.Najviac to robí pred križovatkou na zvlnenom asfalte.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
-
- Kontaktovat uživatele:
No každopádně to umí bouchat i nalevo, mě to bouchá jen nalevo. Když zatáčím doprava tak to dělá dost, když jedu rovně po nerovnostech tak to bouchá taky ale o dost míň.
Souhlasím s Tommim, řízení to nebude. Já měl najeto ca.150tis. a teď bude mít najeto 350tis.,protože nový majitel s ním taxikaří!!!
Ještě- měl jsem 2,5litr s automatem.