Já musel s jedním klíčem,jiné nebylo na trhu.Tommi_82 píše:Kupovat R75 s automatickou převodovkou je podle mě vždy o trochu větší riziko než s manuálem. Fakt bych si to ještě asi promyslel. Kor když motor není v cajku.
Keksine, zatmavovací zrcátko to má, ta dioda tam jde vidět na fotce. Je to napsaný i ve výbavě jako "světelný senzor"
Jinak by mě zajímalo jestli to auto má dva klíče. Osobně bych si totiž auto bez minimálně dvou klíčů nekoupil.
2,5 V6
Re: 2,5 V6
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
Dakujem za postrehy a aj tak mi to nedalo a zavolal som tam.
Kilometre udajne poctivé, automat ide potichu bez problemou.
Keksinov postreh inakší kryt airbagu " vraj je to všetko rovnaké, povodné a že to može byť len zle nafotene"
a k motoru mi bolo povedane ze pred polrokom odstupil lízing a auto mu vratili a už klepalo. ked to bolo v servise tak nezistili nič len odhadli že asi rozvody. lenže sa mu toho nechce nikto chytať lebo na to nič nedostať. Odporučil radšej vymeniť motor.
Kilometre udajne poctivé, automat ide potichu bez problemou.
Keksinov postreh inakší kryt airbagu " vraj je to všetko rovnaké, povodné a že to može byť len zle nafotene"
a k motoru mi bolo povedane ze pred polrokom odstupil lízing a auto mu vratili a už klepalo. ked to bolo v servise tak nezistili nič len odhadli že asi rozvody. lenže sa mu toho nechce nikto chytať lebo na to nič nedostať. Odporučil radšej vymeniť motor.
2x Rover 620 Sdi
-
- Kontaktovat uživatele:
Hm, typický lži autobazaristů. 

Je jak z Roewe....
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak je to také divné. Osobne radšej naftu ale zaujala ma cenofka
Nechám to tak a pozrem časom sa po nejakom peknom zadku cédétéčka

Nechám to tak a pozrem časom sa po nejakom peknom zadku cédétéčka

2x Rover 620 Sdi
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá volba!