v zimě nechytá
-
v zimě nechytá
Čau roveráci
Rover 75CDTI r.v.2003
Mám problém se startováním v zimě. Při -8 ještě chytne bez problému, ale dnes bylo po ránu -14 podle auta a nechytlo.Žhavil jsem snad 3x a nepomáhá to. Zvenčí je cítit nafta jinak auto bez problémů. Zeptám se lze změřit žhavící svíčky, nebo jaký mají mít odpor. je tam nějaká kontrolka když svíčky nefungujou
Rover 75CDTI r.v.2003
Mám problém se startováním v zimě. Při -8 ještě chytne bez problému, ale dnes bylo po ránu -14 podle auta a nechytlo.Žhavil jsem snad 3x a nepomáhá to. Zvenčí je cítit nafta jinak auto bez problémů. Zeptám se lze změřit žhavící svíčky, nebo jaký mají mít odpor. je tam nějaká kontrolka když svíčky nefungujou
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re: v zimě nechytá
Ten motor chytne i kdyby bylo mínus 30.Zřejmě tam máš nějaký problém.Pokud jsou v pořádku všechny čtyři žhavící svíčky tak je třeba hledat jinde.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
-
Jak říkám do -8 to chytá bez problému tak možná žhavící svíčkyZakar píše:Ten motor chytne i kdyby bylo mínus 30.Zřejmě tam máš nějaký problém.Pokud jsou v pořádku všechny čtyři žhavící svíčky tak je třeba hledat jinde.
Mě včera taky nechtěl chytnout asi při -16.Tak jsem zastartoval s plným plynem a zadařilo se.Samo že když lapne,musíš okamžitě dát nohu dolů.Ale v první chvíli tam bylo kováříčků,jak klapal.Tady by bylo dobrý to topení pustit předem,ale snad mrazy nějak přežiju.
-
To jsem zkoušel taky a nic jenom byla cítit ta nafta to znamená že nafta není zamrzlá snaddonutil píše:Mě včera taky nechtěl chytnout asi při -16.Tak jsem zastartoval s plným plynem a zadařilo se.Samo že když lapne,musíš okamžitě dát nohu dolů.Ale v první chvíli tam bylo kováříčků,jak klapal.Tady by bylo dobrý to topení pustit předem,ale snad mrazy nějak přežiju.
U mě bez plynu to mělo tendenci chytat jenom to vždycky zažbrblalo a konec,až jsem vypráskal baterku.Až trošku sleze teplota,zkusím to,musím taky vyrazit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa to mi říkejte. Včera můj koráb při -18°C na parkovišti přivedl k životu přes kabely hned dvě auta. Chytl mi skoro na drb, ale jak říká donutil kováři ukazovali co umí. Mlátilo to ze začátku docela divoce, ale to při těch mrazech dělá vždy.
Zlatopramen, co tam máš za naftu(kde tankuješ), aditiva dáváš? Budou to asi žhaviče, ale pro informaci kdys měnil naposled palivovej filtr?
Zlatopramen, co tam máš za naftu(kde tankuješ), aditiva dáváš? Budou to asi žhaviče, ale pro informaci kdys měnil naposled palivovej filtr?
Teď jsem startoval,myslím že baterku mám na prd,za chvilku nemohla.Mám v garáži 220 z autobusu,dal jsem kabely a po 10 vteřinách pod plným plynem chytnul.Přes noc zde bylo asi -21.už jsem si myslel,že mě startér nakope pr....Teď by mě zajímalo jak pracné je žhaviče odhalit že jsou špatné,kde u nás koupit jiné a jestli si je vyměním sám.
-
- Kontaktovat uživatele:
Koupíš je třeba v v Kelly, vyměníš je sám. Jak zjistit že jsou špatný?
Přečti si tohle : http://www.iskra-agv.cz/cl128.htm
Pak tady kdosi psal o nějakým testu +12 vůči zemi, ale už si to přesně nepamatuju, tak mlčím.
Každopádně správně se maj měnit všecky. Na benzínu taky měníš všecky svíčky...
Přečti si tohle : http://www.iskra-agv.cz/cl128.htm
Pak tady kdosi psal o nějakým testu +12 vůči zemi, ale už si to přesně nepamatuju, tak mlčím.
Každopádně správně se maj měnit všecky. Na benzínu taky měníš všecky svíčky...
Tak moje Pětasedma v -27 na škrtnutí chytla... Jen Ty zvuky- oouvéj, než se to tam pomlátilo a porovnalo... kdyby ten motor tak měl ruce, to bych asi schytal..
Tak budu doufat, že tomu bude i tak nadále...