hlavni spojkovy valec
-
alesnemec.kv
hlavni spojkovy valec
Ahoj uz po druhe mam problem s hlavnim spojkoym valcem.Mam rover 75 18.benzin rv.2000 . Nyni jsem rozebral valec dolil br.kapalinu znova nastavil doraz na pedale (vyměnil za kovovy).a hledam přičiny -_,,diky
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Re: hlavni spojkovy valec
Válec by měl být bezúdržbový, nebo se pletu? Doporučuju výměnu hlavního válce.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tak vybavuji si že válec jsem panu Němcovi dodávala já..řešil to i se Zakarem.. Je to asi tak 2roky?
..podobné potíže měl Rohlik,2x výměna a stejně váleček zlobil..zkusím dopátrat čím to nakonec jeho servis vyřešil..
..podobné potíže měl Rohlik,2x výměna a stejně váleček zlobil..zkusím dopátrat čím to nakonec jeho servis vyřešil..
Záleží jak zlobil.Jestli jde o stálý úbytek kapaliny,Zakar tady psal,že to může být ložisko ve spojce,kterým kapalina neustále vytéká.
-
alesnemec.kv
Ahoj vše jsem kontroloval ložisko a spojku jsem pravě dělal u první vyměně,ale opravdu, když jsem koukal(dolejval b.kapalinu)teče ten valeček!.zatim čekam na welinku co řekne(zaruka je do března )
-
alesnemec.kv
Milí kamarádi a přátelé,dnes jsem po dlouhé době sehnal opravdu levně hlavní spojkový válec jen za 6030,-!!!Hned jsem ho namontoval,odvzdušnil spojku a jezdím.Jediné co mě zaráží a mrzí,že se druhovýroba od originálu vůbec neliší.Šarže výrobku,číslo odlitku je ze stejné dílny.Jediný rozdíl je v papírové nálepce ROVER (jako originál) LUK (jako druhovýroba).Takže od dnešního dne už jen druhovýroba.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji že se zadařilo
..spoustu věcí lze řešit druhovýrobou, když jsou díly dostupné 
ahoj pls nevedel by si mi dat link na tuto druhovyrobu? odisiel mi totozto valec..daujemalesnemec.kv píše:Milí kamarádi a přátelé,dnes jsem po dlouhé době sehnal opravdu levně hlavní spojkový válec jen za 6030,-!!!Hned jsem ho namontoval,odvzdušnil spojku a jezdím.Jediné co mě zaráží a mrzí,že se druhovýroba od originálu vůbec neliší.Šarže výrobku,číslo odlitku je ze stejné dílny.Jediný rozdíl je v papírové nálepce ROVER (jako originál) LUK (jako druhovýroba).Takže od dnešního dne už jen druhovýroba.
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw