Hlavnímu parkovišti k hradu se zcela vyhneme.

Příští rok bysme mohli udělat setkání třeba na Bezdězu (kdo šel tu cestu ví jak moc teď žertujuthomas píše:Je zajímavé vidět jak se někteří kolegové bojí nějakych výšlapů nebo nedejbože jiných fyzických aktivit, myslím si že na konci srazu se stejně všichni shodnou že těch pár schodů nebo desítek metrů chůze stálo za krásně strávený víkend a bude to stejně nezapomenutelné jako předešlé obr srazy, Jeytee už jen chybí abyste sem s Welinkou dali ještě mapku s obsahem vrstevnic , aby si lidi spočítali nadmořskou výšku jednotlivích bodů programu a budou všichni spokojeni.v opačném případě by se měl sraz pořádat v nějakém kráteru nebo lomu aby se chůze orientovala spíše z kopce
. Doufám že jsem se nikoho osobně nedotkl ale musel sem
Pro to mám pochopení,Staffie je kdopak? ..je pár lidiček kterým to nahoru jít nepůjde..dá se jít kolem,mírnější varianta než ty schody(raději bych šla vždycky kolem,ale ten můj tříletej diblík pravidelně uteče a tak ty schody občas beru po dvou,a nahoře pak hledám plíceINZER píše:Nejde o mě,ale o staffieho. Má něco s kyčlema a nebavěj ho schody. Jinak vejletí tuze rád. No a já koneckonců taky.
thomas píše:jinak musim podotknout že Welinka oplívá skutečně smyslným humorem a myslí to se všema pochroumanýma dobře přikládám Foto Bezděz pro srovnání![]()
![]()
http://www.hradbezdez.estranky.cz/archiv/inahled/78.jpg
INZER píše:staffie-anglický stafordšhírský bullteriér. Pro kámoše BARNEY.