Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roverclub tour 5.6.2010 (Tradiční Roversraz pořádaný Weli)
Ubytko bude kde?
ja bych pod tim hradel hodil i stany, at to má štávu né ?
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tommi včas upřesním..ale vypadá to na luxusnější chatkový kemp, v areálu je i krytý bazén,sauna,lezecká stěna..samozřejmě restaurace.. Mám rozjednány tři varianty, ale dnes jsem s tím rozladěným čerpadlem už nechtěla příliš cestovat..tak zatím "pouze" blokuji termíny na více místech...
Thomasi ty stany mně taky lákají,na hradě se nesmí ale kemp s hlídaným stáním bude přece jen jistůtka...
Thomasi ty stany mně taky lákají,na hradě se nesmí ale kemp s hlídaným stáním bude přece jen jistůtka...
no, Já si klidně postavím stan aj přes MG a budu s ním spať
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat
Nic proti stanom ale JA RADSEJ TU CHATKU.Welinka mohla by si mi poslat nejaku mapu kde presne sa to nachadza?Mam v tom nejaky zmätok.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Mixal chápu, taky po celém náročném dni radši uvítám pohodlí a hlavně hlídané parkoviště pro ty naše lásky..s přihlédnutím na ty kdož pojedou dáálku. Prozatím vše dojednávám, určitě hned jak bude ubytování najisto, hned podám informace.mixal píše:Nic proti stanom ale JA RADSEJ TU CHATKU.Welinka mohla by si mi poslat nejaku mapu kde presne sa to nachadza?Mam v tom nejaky zmätok.
..jinak celé dění bude v Českém ráji, sobotní akce na letišti bude na 90% na tomto letišti http://www.lkmh.cz/index.htm, nedělní program na hradě Valečov,ten je v obci Boseň http://mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=bos ... 73604@z=12
Kurnik tolik informací , ještě že mám GPS, jinak jak sem četl o tech místech dění tak to vypadá aspon na 2 spanilé jízdy co když budem přejíždět
-
- Kontaktovat uživatele:
To by taky nebyl sraz bez spanilé jízdy, však se na to všeci vždycky třepem. Teda spoň já osobně je mám fakt opravdu rád...
Když sem si začal vykladat o spanilce s MG tak se začlo taky třást
Není nad to jet spanilou jízdu a potkat protijedoucího ROVERATommi_82 píše:To by taky nebyl sraz bez spanilé jízdy, však se na to všeci vždycky třepem. Teda spoň já osobně je mám fakt opravdu rád...
Dakujem Welinka. Caka ma narocna trasa.Dufam ze to moj courage vydrzi.Nerad by som postal v polovici ciech.
No já se tešim jak malej vendelos hlavně cesta bude v pohodce... 70km to je nádherka
jo jo jako když jsme přijeli na rozhlednu tak se mi chudák větrák ani nechtěl zastavitmax80 píše:Lajoneli, to je malo toto, nejlepsi je poradna strapace na takovej sraz, to musi poradne sycet z chladice. Takhle se ti rouver ani pomalu nevohreje
Vezmi to pres Chachary a mas to minimalne 500 km...
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Teď zcela mimo sraz..v sobotu bude na Valečově akce "pouštění lampionků přání"..ono je to na Valečově o víkendech i tak krásné, hrad osvětlený..tak kdyby někdo z okolí chtěl zajet, já tam na 99% budu.. Přidám pak fotky, k přiblížení atmosféry.
Tak jsem si říkal, že bych mohl na Valečov dorazit mezi anglické gentlemany se svojí asijskou škodnou, ale plnou britských plnokrevníků v menším provedení, ale teď jsem si všiml datumu To bohužel nemohu, jsem hlavní pořadatel jiné akce. Škoda, neměl jsem to daleko
web o mé modelářské tvorbě a o modelech lidí, co umí -http://modely-32.webgarden.cz/