Prosím o radu - tlukot od pravé přední napravy
Re: Prosím o radu - tlukot od pravé přední napravy
Tommi, to vypadá jako bys měl v háji homokinetický kloub na polose... Dělá to rambajs hlavně při plném rejdu.. 

-
- Kontaktovat uživatele:
možný je všecko. 

-
kloub se projevuje, ze kdyz tocis doleva, tak boucha pravej a naopak
nemel by to delat na obe strany
to az kdyz je hodne dobitej jako byly ty moje
posledni stadium je ze to boucha i kdyz jedes rovne a jsou to rany jako u kovare
Jestli chcete videt hodne spatny homoklouby, tak je mam jeste v kufru
jeden jde volne jak nic
druhej se zasekava jak blazen
nemel by to delat na obe strany
to az kdyz je hodne dobitej jako byly ty moje
posledni stadium je ze to boucha i kdyz jedes rovne a jsou to rany jako u kovare
Jestli chcete videt hodne spatny homoklouby, tak je mam jeste v kufru
jeden jde volne jak nic
druhej se zasekava jak blazen
-
- Kontaktovat uživatele:
jj zatáčím doprava a bouchhá nalevo. Zatáčím doleva a vše je v klidu. Tak že by přeci jen homokineťák???
-
jj to je homokyneticky kloub
na druhe strane (vnitrni u prevodovky) je tripoid a ten je v poho
na druhe strane (vnitrni u prevodovky) je tripoid a ten je v poho
Už jsem na tom taky tak .Jen se rozjedu,už poslouchám jestli náhodou....No prostě blbnu.A od vedle v autě ještě k tomu slyším,co zase slyšíš,ty nejseš normální,to nikdo nedělá atd.No prostě nás totálně zblbli.Keksin píše:Na "Wotvíráku" prolezem všechny R75. Když čtu Vaše příspěvky o bouchání a pak sednu do auta, tak mám uši našpicovaný jak netopýra nevychutnám si ten požitek z řízení 75ky
.
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/
-
Nejhorsi na tom je, ze se toho nezbavite. Mozna zmenou auta. Ja takhle jezdim dva roky a furt cumim na teplotu jak blbej.
Také z pravé starny poslouchám, že už nejsem normální a že už mi hrabe...atd..
Dnes jsem úspěšně dokončil "snad" všechny mouchy, co jsem na autě měl a co se mi nezdálo.. Tak uvidíme. Kouknul jsem se i na tu klimu, a když jsem vypl ECON, tak nenaskočila... Ale pak jsem auto vytopil na cca25C a dal na klimatroniku nejnižší stupně a dal AUTOMAT tak světe div se, klima naskočila v plné síle.. Může na to mít vliv, i to že je pod nulou? A ještě se chci zeptat, zda se pozná když by nešel ventilátor, tím, že bych začal vařit a nebo, že by stoupla ručička nad pulku..? nebo i tak nestoupne..? A ještě malá otázečka, Když nastartuji auto a jedu s ním a auto se mi zahřěje třeba jen na čtvrtku a pak auto vypnu, pak během chvíle chci nastartovat otočím klíčkem do polohy dvě a u ručičky na teploměru se mi rozsvítí to červené světelko a zhasne jakmile motor naskočí.. Je to normální? Podotýkám, že teplota někdy není ani na čtvrtce... Nevíte někdo?
Ach ta elektronika..

Joo ještě jsem zapoměl dozapojit elektriku k tažnému.. Jdu na to.. 

-
- Kontaktovat uživatele:
ručička nad půlku rožnutá červená a pak už bys pomalu ale jistě začal vařit, akždopádně v teplotách pod +10°C určitě vařit nebudeš. Ta červená svítí po otočení klíčku vždy, ale po pár vteřinách by měla zhasnout i bez toho, že bys nastartoval. Ale každopádně bych to asi neřešil, to může být něco přechodnýho, hlavně že zhasne...
- Roman620ti
ketzll - No ty už máš tu chytrou klimatizaci, tu v zimě vyzkoušíš někde v podzemních garážích, nebo jak jsi to zkoušel tím vyhřádtím a následném vnitřním okruhu. To máš v pořádku...
2x Rover 620ti
K tomu tlkotu a rôznym pazvukom-kolega Riko / nech mi prepáči/ je absolútny technický antitalent, aj žiarovku mu mením ja.A minule som išiel pár km v jeho 2,0 V6 a nebudem preháňať, skoro som tú svoju potom pustil z kopca nech si ide..Absolútne žiadny pazvuk z interiéru, žiadne klopanie z prednej nápravy / a že som vedel, kde to skúšať
/ a motor mu ide tak potichu, že ma to už ozaj prestáva baviť.Ja sa o to starám, všetko mením, chovám sa k tomu ako v bavlnke a hučí,klepe,rezonuje...fakt mi končí trpezlivosť

Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
-
- Kontaktovat uživatele:
Věřím, že to nasere. 

To je pech.. to jo.. teď prohlížím nějaké ALU na mojho Rovíka 75, ale mám dilema, buď nová kola, a nebo motorka na léto.. Musím jedno z toho.. Jinak by mě to u polovičky neprošlo....