Nový rover v SR
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový rover v SR
Čauky Peter, tak tu spotřebu jsme dobře vyladili...
Ano, aj mi to zobrazuje, aj rovnako ako tebe uvidim aka bude v lete, ked sa nebude spustat webasto..
-
- Kontaktovat uživatele:
To pude dolů, musí, dotlačíme to na 4,5 litru na 100 jako maj na spritmonitoru některý voktávky.
Ale vážně nejmíň co jsem měl průměr na jednu vyjetou nádrž bylo 5.0 litrů ale to jsem vyjel celou nádrž na jedno zahřátí motoru. Myslím že celoroční průměrná pod 6.5 je s tímhle autem a tímhle motorem skvělá a o nižší bych si iluze nedělal.
Ale vážně nejmíň co jsem měl průměr na jednu vyjetou nádrž bylo 5.0 litrů ale to jsem vyjel celou nádrž na jedno zahřátí motoru. Myslím že celoroční průměrná pod 6.5 je s tímhle autem a tímhle motorem skvělá a o nižší bych si iluze nedělal.
asi tak... ked som isiel slusne mimo mesto tak podla dotankovania mi vychadzala najmenej cca 5.5l ale ked s tym zacnem chodit denne do prace a po maleho do skolky tak to ide rapidne hore... Ale myslim si ze na take velke a tazke auto je to aj tak super...
-
- Kontaktovat uživatele:
jj souhlas.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Taky souhlas, spotřeba tohoto motoru je krásná ... akorát u mě s tím kapku mává ten automat + chip (no a taky jízdní styl, že?)
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím čííím to můůže býti ... asi stylem... asi tím stylem...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mno jo, kdybys nejezdil jako dobytek, měl bys tu spotřebu ještě hezčí
-
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem totiž četl že nejmenší spotřeba je při 90 km/h, tak jezdím uplně všude 90. Nastartuju, rozjedu se nastavím tempomat na 90 a libuju si. Akorát všichni kolem mě se chovaj jaksi divně....
tak dnes sa mi podarilo po dvoch dnoch striekania s rôznymi sprejmi a macania v brzdovke rozchodit zamok kufra... bol v strasnom stave... kluc neslo vobec zasunut, neslo pohnut ani jednym stavitkom...chcel som to opravit, hlavne koli tomu, ze central na DO mi nejde a ak by sa udialo nieco so zamkom vodicovych dvery, nedostanem sa dnu...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlavně že už fakčí!
vcera mi prestal otvarat klucom...dialkovy central mi nikdy nefungoval...tak som to dnes rozoberal,zaujivama praca...aby som dal dole vonkajsiu klucku musel som aj uvolnit sklo s uchytov
nastastie zamok je ok,aj vsetky plastove uchyty spojovacich tyciek,prdol mi priamo zamok...tak dufam ze toto nebude problem dat do kopy... dufam ak by mal niekto nahodou vonkajsi zamok, moze byt aj bez vlozky, moze poslat SZ, myslim ze by to malo pasovat aj z anglicana...
nastastie zamok je ok,aj vsetky plastove uchyty spojovacich tyciek,prdol mi priamo zamok...tak dufam ze toto nebude problem dat do kopy... dufam ak by mal niekto nahodou vonkajsi zamok, moze byt aj bez vlozky, moze poslat SZ, myslim ze by to malo pasovat aj z anglicana...
potom napis skusenosti,ked to budes mat vsetko ok, ja budem musiet rozobrat zamok na vodicovych dverach, klucik sa pretaca, mam podozrenie na utrhnute tiahla ci spojovacie tycky abo co (vlastne ticho dufam, lebo odidena vlozka by bola ina palka)
P.
P.
ex - R 75 CDT 2000
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
mne sa tiez otacal klucik, a mal som len problem s "obalom" vlozky kde popraskali take kruzky...skusenosti uz su...vsetko je to jednoduche ked uz prides ako na to rozoberal som to 1 a 1/2 dna,skladal som to hodinu... skrateny navod by bol asi taky,povolis dve skrutky na caluneni, pod kluckou na otvaranie a pri vyduchu na bocne okno, "povytrhavavas" jednotlive plastove cupliky v strede pod madlom su dve velke ktore silno drzia,vytrhnes aj tie a vysunies calunenie dohora, odpojis tiahlo otvarania dvery a opries vedla,kable som neodpajal...potom som povolil zamok s centralom,kable som nechal zapojene,odpojil som tiahlo od klucky, vycvaknutim plastovej zapadky a nechal som ho len tak dole v dverach,potom odistis krytku zamku na klucik zo zadnej strany,tazko sa to popisuje ak sa ti to nepodari da sa to s vacsou silou aj vytrhnut...tam najdes jednu skrutku,myslim ze torx 20 a potom vyberies samotnu klucku takym zvlastnym tahom posunies ju k zamku odistis a vytiahnes, jednoduche ze trvalo mi to asi dve hodiny pokial sa mi to podarilo a trva to max 5s pod kluckou najdes druhu skrtuku,povolis a trapis sa opat az som na nasr...a uvolnil sklo a islo to samo tu ale potrebujes pomocnika...su to dve skrutky na 10-tku niekto ti chyti sklo ty spustis mechanizmus,staci o 10cm a sklo trochu spustis a sikmo ho povytiahnes a zamok ti vpadne do dvery...sklo usadis do uchytov nemusis dotahovat vyberies z dvery to co ti tam vpadlo a tam je vlozka zamku s lankovym prevodom a riesis probem... uf jednoduche ze? alebo sa zastav pri mne v praci a popisem ti to lepsie na aute ja som tu hladal taky navod a nenasiel som tak mozno to pomoze viacerym... mozno som nezabudol na nic