Východočeský „Wotvírák“ – 10.04.2010
Re: Východočeský „Wotvírák“ – 10.04.2010
No ja toudle fotografii chci motivovat Romana k tomu, aby zachranil dalsi TIcko ze sparu rzi karoserizrave Nic vic v tom neni ..... ne, on rikal, ze uz na tom pracuje...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Proto on ze zásady nejezdí na srazy červeným ... co kdybychom tam našli nějakou vadu, že jo?
- Roman620ti
No musím uznat, že to pravda je a pravej lem je dost nemocnej...na druhou stranu co sem dutiny lemů vylil olejem je to stále stejný co před dvěma lety. Vono do nedávna sem ještě nevěděl, jestli to při případných problémech nerozřezat a nerozebrat na díly. Jenže co potom koupit, nakonec sem si dopřál luxus a koupil i nové čelní, takže teď to je paráda i ve stříbrným, to je jak bez vokna Ale stejně mě bude časem čekat spojka, snad až časem takže ten lem musí stejně ještě počkat, ikdyž už ho mám v práci "skladem"
Na červeným by Trunda taky něco našel, třeba ten mega škrábanec od klíče, lidi sou svině a proto je lepší neopouštět auto z dohledu Ale korozi nee, to ať si klidně hleda , můžeš si lehnout aj pod auto...samozřejmě raději klepu...
Na červeným by Trunda taky něco našel, třeba ten mega škrábanec od klíče, lidi sou svině a proto je lepší neopouštět auto z dohledu Ale korozi nee, to ať si klidně hleda , můžeš si lehnout aj pod auto...samozřejmě raději klepu...
2x Rover 620ti
No to mě trápěj zase prahy u zadních kol a pak sem tam někde... (když nepočítám loupající se střechu)
ale mám podezření, že tem kdo si kupoval rovera jako první... tak si nechal dát na auto ještě nějakou ochranou vrstvu,
která se mi teď loupe... protože máme s trundou na štítku stejnou barvu, ale já mám evidetně jinej odstín
a pod sloupnutím je bílá jako bílá
ale mám podezření, že tem kdo si kupoval rovera jako první... tak si nechal dát na auto ještě nějakou ochranou vrstvu,
která se mi teď loupe... protože máme s trundou na štítku stejnou barvu, ale já mám evidetně jinej odstín
- Roman620ti
No prahy má naštěstí R600 plastové, takže tam to bude pěkný i za dalších 20let, než uhnijou držáky a výztuhy To s tou vrstvou je divný, to by asi nikdo nedělal, jedině z fabriky, že by ta barva byla polejvaná ještě bezbarvím lakem, ale dříve se to asi u bílé barvy nedělalo. Bráchovi se třeba loupal bezbarvej lak na žlutý laguně, ale jenom nárazníky, zrcátka a křídlo, vše bylo původní, originál lakovaný a na všem plastovém to po 15 letech chtělo přelakovat. Tkaže te´d to vzal i s vyvařením lemu a má to jako nový
Tobě se loupe jenom střecha? Jesli jí někdo už nepřelakoval...
Tobě se loupe jenom střecha? Jesli jí někdo už nepřelakoval...
2x Rover 620ti
No ja si spis myslim, jestli to proste nema z vyroby na tom nejaky vadny lak... a ma to na celem aute... to ze se mu to loupe na strese je proto, ze strecha nejvic exponovana...
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
lajonel píše:No to mě trápěj zase prahy u zadních kol a pak sem tam někde... (když nepočítám loupající se střechu)
Já bych to vzala jako výjimečnost, ne jako vadu
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Zakare jedna fotka pro Tebe..ten respekt je upřímnýZakar píše:Tak jsme se letos poprvé sešli díky Maxovi na Kunětické hoře.Setkání to bylo parádní a ani jsem neočekával takovou účast.Maxi díky !!! A tady pár mých fotek: http://fotoalba.cz/alba/zakarza/2167782 –
..obdobně vzhlížím i já, k Tobě, ale i ke všem kteří v dnešní konzumní době dokážou zcela vybočovat a starají se o "auto" s duší..
No co mi zbývá než to brát tak jak to je jinak se mi to loupe i na kufru. Vím, že to začlo jednou, když hodně pršelo tak se pod to
dostala voda a měl jsem tam jeden "puchejř" a teď... no jo osud...
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
@Welinka
Ano,věřím.Opravdu bedlivě mě sleduje.
Ano,věřím.Opravdu bedlivě mě sleduje.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
lajonel píše:No co mi zbývá než to brát tak jak to je jinak se mi to loupe i na kufru. Vím, že to začlo jednou, když hodně pršelo tak se pod to
Já bych to reklamoval u výrobce
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem jel starou známou trasu kolem Kuňky a ten úzkej mostek mi přišel ještě užší. Ty sloupky jsou tam vomlácený čímdál víc.
Hehe... asi tam Max jezdi casto
-
- Kontaktovat uživatele:
Odskočil jsem si z práce v jedenáct, jeli jsme do Pardubic kupovat dětskou čtyřkolku http://www.motosima.cz/detske-ctyrkolky ... saki-style. Ve dvě jsem musel být zase v práci, a přitom ve 13:30 jsem byl ještě v Pardubkách, dojel jsem do práce až ve čtyři. Takže asi tak na vysvětlenou. Neboj, není to nic osobního maxíku.