Servo 620SDi
Re: Servo 620SDi
červený jsem tam měl,pokudím se zjistic co tam má být a seženu stejnou specifikaci a mělo by to šlapat:)
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
- Roman620ti
Jo, tak kapalinu dám červenou.A dík za radu, už sem ten oříšek rozlouskl:-D Šlo to jak po másle.Pak dám vědět jak to šlape. 

-
zdar...mel jsem tam zelenou a na dolejval jsem ji cervenou...dohromady je takova do zluta
ale kazdopadne je klid a vse funguje....cervena stoji polovinu co zelena...rozdil je jen vte barve....nemuzou delat jen cervenou,nikdo by si pak nekoupil tu samou drassi ve stejny barve,tak ji udelaj zelenou a reknou ze je lepsi 

- Fujitsu
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukám, že u oleje do serva platí červená = horší, zelená = lepší. U chladící kapaliny je to přesně naopak. Čert aby se v tom vyznal
. Důležité je, že jsem koupil to co píšou ve specifikaci, a že je červená, mi tak neva.

Rover 416Si, 1997, šedá kůže, Platinum Silver
http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=212 www stránky: http://www.fuji.estranky.cz
http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=212 www stránky: http://www.fuji.estranky.cz
Těsnění na SERVO pro motory Rover.
Odolá do 500°C a do 150Mpa tlaku.
Stabilní vůči servokapalinám.
Balení obsahuje návod na správnou montáž.
Těsnění je mnou odzkoušené na servu co se zkoušelo přetěsňovat 5x a vždy marně.Po aplikaci tohoto těsnění ani kapka.
Těsnění těsní ihned po aplikaci/nečekáte na vytvrdnutí ani minutu.
Cena 350kč

Odolá do 500°C a do 150Mpa tlaku.
Stabilní vůči servokapalinám.
Balení obsahuje návod na správnou montáž.
Těsnění je mnou odzkoušené na servu co se zkoušelo přetěsňovat 5x a vždy marně.Po aplikaci tohoto těsnění ani kapka.
Těsnění těsní ihned po aplikaci/nečekáte na vytvrdnutí ani minutu.
Cena 350kč
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
zdar všetci, tak už aj mne tečie servo
a v blizkej dobe sa na to chcem pozret. Chcem sa ale spýtať či na klinovom remene je nejaký šponovák ktorý treba povoliť aby som mohol zložiť remen a vybrať alternator atd.. ako je to tam riešené? je tam dost malo miesta tak dufam že to nebude o nervy. No a je to rover 620sdi dik za odpovede

2x Rover 620 Sdi
- Roman620ti
Teoreticky by to mohlo bejt řešený podobně jako tíčko, tam stačí 15kou klíčem odehnout napínák a řemen schodit, ale naftu sem neměl, takže nevím 

2x Rover 620ti
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
neviem jak u Tíčka ale u nafty je napinacia kladka dole s parádnym pristupom
tak to bude asi ono. ked prestane padat ta voda z mrku tak sa na to mrknem lepšie.

2x Rover 620 Sdi
- Roman620ti
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
zospodu som na to ešte nepozeral iba zvrchu
možno ked zalahnem do zákopu a pozrem odspodu budem prijemne prekvapený

možno ked zalahnem do zákopu a pozrem odspodu budem prijemne prekvapený

2x Rover 620 Sdi
- Roman620ti
dej pak vědět, jestli se zadařilo
Já sem to servo měl venku snad 3krát, pak na posledy už sem to dělal na náměstí
ve sněžení na velikonoce a byla to rychlovka, akorát sem musel zaparkovat jinde než obvykle, pač tam byly hrozně mastný koláče
No a lepil sem to vším možným a vždycky to po pár km začlo zase...než sem vzal z vrakárny za 1500 jinou pumpu...tady to zmińované těsnění sem neměl, takže neznám. Jen aby ti to teklo opravdu pumpou a né nějakou spojkou hadic

2x Rover 620ti
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
Jasné dám vediet, len si vyčlenit na to nejaký čas
Už som si to tesnenie pre istotu objednal, no a ked to budú hadice tak zostane na aspoň sklade
Snad to bude servo lebo po zime zostalo strasne hlučne teda aspon kym je auto studene a vonku je chladno. ked je vonku teplejsie tak je ticho. Bolo mi povedané že to može robiť starý olej, tak sa to odstrani na jednou. teda aspon dúfam
No a jedný vrzom pozrem aj tu napínacu kladku, stále sa mi zdá že za studena počujem piskať ložisko. Niekde som tu čítal že sa ta kladka rozsypala niekomu behom jazdy a najazdené mal 201000km. Ja mám práve 200030km tak potichu trpnem 

Už som si to tesnenie pre istotu objednal, no a ked to budú hadice tak zostane na aspoň sklade

Snad to bude servo lebo po zime zostalo strasne hlučne teda aspon kym je auto studene a vonku je chladno. ked je vonku teplejsie tak je ticho. Bolo mi povedané že to može robiť starý olej, tak sa to odstrani na jednou. teda aspon dúfam

2x Rover 620 Sdi
- Roman620ti
tak sem si z Rave přeložil postup výměny servo oleje u R600, tak to třeba někomu pomůže. Osobně se na to dnes asi chystám
)
Překlad si musíte i trochu domyslet
výměna
1. odpojte hadici návrat na nádrž, a dal nakonec do vhodné nádoby.
2. spustit motor, ať v běhu na volnoběh, a otáčení volantem ze Lock-to-lock několikrát. Když tekutina přestane z hadice, vypnout motor.
3. Namontujte hadici návrat na nádrž.
4. Naplňte nádrž k horní úrovni řádku.
Poznámka: Dávejte pozor, abyste úniku kapaliny na těle a části. Setřete rozlité tekutiny najednou.
Upozornění: Používejte unipart posilovač řízení tekutin.
Použití jiných kapalin, jako ATF nebo jiné.

Překlad si musíte i trochu domyslet

výměna
1. odpojte hadici návrat na nádrž, a dal nakonec do vhodné nádoby.
2. spustit motor, ať v běhu na volnoběh, a otáčení volantem ze Lock-to-lock několikrát. Když tekutina přestane z hadice, vypnout motor.
3. Namontujte hadici návrat na nádrž.
4. Naplňte nádrž k horní úrovni řádku.
Poznámka: Dávejte pozor, abyste úniku kapaliny na těle a části. Setřete rozlité tekutiny najednou.
Upozornění: Používejte unipart posilovač řízení tekutin.
Použití jiných kapalin, jako ATF nebo jiné.
2x Rover 620ti
Tak, Romane, se nezapomeň podělit jak to dopadlo, moc mě zajímá jestli se to takhle jednoduše taky odvzdušní, podle toho návodu, taky bych to chtěl vyměnit 

R 400 SDI 99