III. Mini Race Day 2010
Re: III. Mini Race Day 2010
Jako Kobra 11
Moc pěkná jízda,krásnej zvuk.
ROVER 416 Tourer combi 1,6i 16v r.v.98
http://radek4044.rajce.idnes.cz/Muj_Rov ... _r.v.1998/
http://radek4044.rajce.idnes.cz/Muj_Rov ... _r.v.1998/
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Uf, až se mi z toho videa točila hlava.klevis píše:Tak pro všechny co tam nebyli, aby zhruba věděli o co přišli: http://www.youtube.com/watch?v=nJT9RF6gJoI
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Bych měl strach, že se ty pneumatiky vyslíknou z disku.
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
By mě zajímalo, jak náročné je udržet kameru v těch zatáčkách.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Děkuji, všem zúčastněným, bylo to super.
Výsledky najdete na www.mini.cz
PS: nedělejte si moc velké naděje, ten Focus RS přijel na totálně sjetých pneumatikách a po pár kolech v tréningu se začal bát aby dojel domů, proto "prodal" první jízdu a do druhé už raději ani nenastoupil. Pravdou je, že ten okruh na něj byl příliš malý a klikatý...
Výsledky najdete na www.mini.cz
PS: nedělejte si moc velké naděje, ten Focus RS přijel na totálně sjetých pneumatikách a po pár kolech v tréningu se začal bát aby dojel domů, proto "prodal" první jízdu a do druhé už raději ani nenastoupil. Pravdou je, že ten okruh na něj byl příliš malý a klikatý...
Austin Se7en, Mini 850
v minulosti: Rover 45
v minulosti: Rover 45
No ja bych toho Focuse zas tak moc neomlouval... aspon ne na urovni profilu trate... Kdyz mohl Tobias se svym "korabem" zajet takovy vysledek a to i s tim nadherne plovoucim podvozkem s "nevyladenym" rozlozenim vahy, sportovne ladeny Focus se nema na co vymlouvat... ale ty sjete pneumatiky beru
focus určitě nejel naplno, protože to by mi dal určitě víc než 0,8 na dvě kola. Přeci jenom 355 koní a 540Nm něco udělá a to ani kdybych měl nejšikovnější ruce, tak s tím nic neudělám
Jinak asi nejlepší zážitek dne byla jízda s Karlem v jeho cabriu ) permanentně bokem vpřed!! To auto je vážně zábavný a rozhodně se chová jinak něž ostatní zadokolky. Asi to je rozložením váhy, hlavně motorem nad kolama. Díkes
Jinak asi nejlepší zážitek dne byla jízda s Karlem v jeho cabriu ) permanentně bokem vpřed!! To auto je vážně zábavný a rozhodně se chová jinak něž ostatní zadokolky. Asi to je rozložením váhy, hlavně motorem nad kolama. Díkes
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
No tak pro mne to byly dva zazitky... rychlostni pretizeni pri akceleraci v Tobiasovu TIcku a pak horska draha s Karlem Jako fakt je to MGF funny car, jen by to chtelo trosku vetsi kroutak, aby se dal lip kontrolovat smyk... jo a teda pro priste se necham lip prikurtovat, pac to madlo v MGFku je pekne pitomy jeste ted me boli zapesti
Ale rozhodne panove moc dekuji za svezeni
Ale rozhodne panove moc dekuji za svezeni
Trundo, tam žádný madlo není....to by mě zajímalo, čeho jsi se držel
Na lepší drifty by stačily "horší" gumy ....s motorem se moc nenadělá . Výkon klasickými úpravami dostaneš třeba k 200hp, ale Mk moc nezvedneš.Turbo je sice hezké řešení, ale osobně mě vadí ta věčnost, než se roztočí a táhne. Možná kompresor ....
A jiný motor...při stejném objemu si nepomůžeš vůbec - v tom je Kserie pořád ještě na výborné úrovni. A větší objem znamená větší váhu - změníš vyvážení auta.Jen když jsem si tam Tebe a Tobiase posadil vedle sebe , stalo se razantně přetáčivější a to jste seděli skoro metr před motorem. Hodně jde změnit nastavením podvozku, pneu a přizpůsobení stylu jízdy - ale otázka jak daleko.
Na lepší drifty by stačily "horší" gumy ....s motorem se moc nenadělá . Výkon klasickými úpravami dostaneš třeba k 200hp, ale Mk moc nezvedneš.Turbo je sice hezké řešení, ale osobně mě vadí ta věčnost, než se roztočí a táhne. Možná kompresor ....
A jiný motor...při stejném objemu si nepomůžeš vůbec - v tom je Kserie pořád ještě na výborné úrovni. A větší objem znamená větší váhu - změníš vyvážení auta.Jen když jsem si tam Tebe a Tobiase posadil vedle sebe , stalo se razantně přetáčivější a to jste seděli skoro metr před motorem. Hodně jde změnit nastavením podvozku, pneu a přizpůsobení stylu jízdy - ale otázka jak daleko.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Jinak bych viděl ještě jednoho adepta ze stáje Roveru, který by (alespoň výkonově) konkuroval Ti, ZR160......a to Coupe (XW) Váha cca 1100kg na 147kw....a navíc se mě to auto líbí
Jinak jsem rád, že se vám to líbilo - do příště se pokusím posunout naladění auta zase o kus dál, aby jste měli o důvod víc být rozesmátý
Jinak jsem rád, že se vám to líbilo - do příště se pokusím posunout naladění auta zase o kus dál, aby jste měli o důvod víc být rozesmátý
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
MG ZR160 by z roveru bylo na ten okruh asi idealni. Maly, silny a nejvic podobny mini.
Karle, poslal bys mi pls to video. Pry jsem na vasi kamere, tak bych to rad videl i z venku
Karle, poslal bys mi pls to video. Pry jsem na vasi kamere, tak bych to rad videl i z venku
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
No to ZRko by asi bylo idealni.... je to strasna skoda, ze s nim nikdo nedorazil, strasne rad bych videl, jak by na tom bylo... mimochodem Karle s tim coupe s tebou naprosto souhlasim... kdybys byl na Wotviraku, tak tam jedno bylo Kurnik jaka skoda, ze mu nedali nahon na zadecek
Joooo, taky bych rad to video.... prosiiiim
Joooo, taky bych rad to video.... prosiiiim
) jsme slavný!!!
Karle, nemáš náhodou doma ještě to video?
Karle, nemáš náhodou doma ještě to video?
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Maxi, to by asi dobre nedopadlo Chudak diferak, chudak spojka, chudak cela prevodovka... No, treba mi na pristi rok vyjdou pneumatiky na sjeti, tak to zkusim... ale myslim, ze nemam sanci, pac Tobias to nahanel na rovinkach a Karel v zatackach diky podvozku... ja mam mozna Karluv motor ale podvozek ee