214 Si 76 kw nevstřikuje
214 Si 76 kw nevstřikuje
Najazdených 225000 km.Točí,neštartuje.Vymenené pal.čerp.Iskru má.Nejde impulz do vstrekov.Mal som ich von.Ani ťuk.Na prívode tlak paliva ako hrom.Riadiaca jednotka alebo nie je splnená nejaká podmienka?Prosím o radu.Čim skor.Ďakujem.
Naposledy upravil(a) Tommi_82 dne sob kvě 01, 2010 7:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Do názvu tématu přidán přísudek aby bylo jasnější o čem téma je
Důvod: Do názvu tématu přidán přísudek aby bylo jasnější o čem téma je
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: 214 Si 76 kw nevstřikuje
Mám podobný problém , akorát že na 416si mně sice nastartuje , ale hned chcípne . Závada je již identifikovaná a řešíse porucha imobilizéru , který v řídicí jednotce blokuje vstřikování paliva.
Tiež sme s kamarátom došli k tomu,že to je niečo s IMO.Ak by som si Tvoj odkaz prečítal už včera,ušetril by som si štyri hodiny hľadania.Včera sa mi ho podarilo parkrát natočiť,ale hneď skapal.Ďakujem za radu.Pokračujem až v pondelok.Daj vedieť ako si s tou opravou dopadol.Ja sa potom ozvem tiež.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám auto od čtvrtka v opravě tak zatím nevím jak to pokračuje , ale snad v pondělí nebo v úterý by to mnělo být opravené , tak potom dám vědět
-
zdravim vsetkych, mam podobny problem ako vy. Vcera rano mi prestalo fungovat centralne zmykanie na vodicovych dverach(prava strana), zacal mi hukat alarm a cele sa to dako zablokovalo. Auto som nastartoval a po 50 metroch auto zdochlo ako ked mu dojde benzin. auto uz nejde vobec nastartovat. Asi 4 dni mam novy Vzduchovy filter K&N i57 presne pre moj typ motora. Takisto som dal nove sviecky. Tie som pozeral a boli suche, takze mi pravdepodobne nevstrekuje palivo do motora. dneska to idem zaviest do rover servisu a dam este vediet ako dopadne diagnostika. Dufam, ze je to sposobene tym imobilizerom. Rover 214Si 98
-
- Kontaktovat uživatele:
Závada na mém autě je odhalena , byl to nějaký studenný spoj na výstupu z imobilizéru do řídicí jednotky . V servisu proměřovali pomalu každý drát vzlášť , až přišli na ten správný , preventivně přepájeli všechny vstupy a výstupy . Od té doby Brouzdálek jezdí zase tak jak má .