Cišťění kůže
- Roman620ti
Re: Cišťění kůže
To nee, v tomhle hnusu bych nevyjel, ale o výkendu bylo moc hezky. Myslím sobota? Krásně teplo, no na projížďkku, jak dělaný... 

2x Rover 620ti
No uz se tesim az budou suchy silnice a dam tam konecne 16". Na tech 15" je podvozek moc tvrdej.pred chvili sem vlezl pod kapotu a to si teda dam.pekne spinavy.to bude pakarna ach jo
Xvas: jojo, už sem si říkal, že bych tam hodil 16" tenhle víkend, ale když se podívám ven, tak na to kašlu...viz D1
A co se týče kůže, tak bych taky potřeboval nějakej čistič...a motor??? Tak ten radši nic, je zadělanej šíleně...chtěl sem ho umejt, ale pustil sem se do toho a po hodině už sem na to neměl nervy a wapem to brat nebudu, je to nebezpečný...chtělo by to najmout nějakýho otroka, dám mu kartáček na zuby a zavřít ho na víkend do garáže

A co se týče kůže, tak bych taky potřeboval nějakej čistič...a motor??? Tak ten radši nic, je zadělanej šíleně...chtěl sem ho umejt, ale pustil sem se do toho a po hodině už sem na to neměl nervy a wapem to brat nebudu, je to nebezpečný...chtělo by to najmout nějakýho otroka, dám mu kartáček na zuby a zavřít ho na víkend do garáže

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Ono to tak dopadne ze to budu delat kartackem protoze je to vsecko tak na sebe nahnaceny ze neni kus mista pro hadr 

Přesně a hlavně to nejsou vůbec rovný plochy, ale je tam asi milion různejch kabelů, hadič, páček, šroubů atd...je to dost o nervy
a potom zjistíš, že ti tam stejně teče olej 

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
No co sem dneska koukal tak mi to asi od motoru trochu nekde odchcava.bylo to nejak mastny.cim cistis ty trubky a plasty?no je tam mraky dratu a celkem nekrytych takze by s vodou asi moc nekamaradily 

- Roman620ti
Ale pánové... Chce to jen mít dobrou náladu a mít chuť a jde to v pohodě, ale nesmíte s tím pak moc jezdit, protože se to rychle zase zapráší
Jestli se mi povede dobře přetěsnit servopumpu u stříbrňáka, tak se chystám na komplet očistu motoru. Zatím je to jedna velká olejnička. To servo zaflákalo celou pravou stranu motoru a z kapoty kapal olej, jak z rampuchu. Každopádně by to chtělo nejdříve utěsnit případné úniky oleje...Mnoho zdaru 

2x Rover 620ti
Kdo na to ma mit nervy na takovou piplarnu
me to nejak nechcije.je to jen takovy umasteny.uvidim casem jestli se to nezhorsi

- Roman620ti
No tak pak to neni tak hrozná práce. Aspoň omýt ty plechy v motorovém prostoru a hned to vypadá jinak. Když se na to vlítne, neni to zase tak náročné. Pro ulehčení jde vyndat mnoho jednoduchejch věcí a hned je lepší přístup. Pak má člověk radost, když se podívá pod kapotu a tam je krásně čisťoučké srdíčko 

2x Rover 620ti
To ja radsi nic vyndavat nebudu nebo bych to pak nedal zpatky
to bude krasnej pohled.az to auto bude jak novy

Roman: to jo...ten pohled je super, stejne jako kdyz ho poradne vypulirujes vevnitr...ale do toho motoru se mi moc nechce
ale az bude teplo, tak se na to na chate vrhnu.

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
No to je slovotobias píše:ale az bude teplo, tak se na to na chate vrhnu.

2x Rover 620ti
No jo, ale asi jenom na ty plechovy casti...a porad jeste hledam misto, kam dat druhy trafo, drzim mi tam na american tapu 

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
No já jsem si to představoval, že bych je přidělal tmelem na víčka na výměnu žárovek, aby se to dalo vždy vrátit a nešlo to poznat. Ale nevím, jestli by to tam šlo, jen sem si to tak představoval 

2x Rover 620ti
Právě že skrz to víčko je provrtaná 22mm díra, kterou vedou kabely a je to utěsněný
ještě bych ho valstně mohl přidělat k baterce...ale to mi přišlo takový brutální. U levýho světla to bylo ok, tam sem našel super místa, ale napravo je to fakt problém 

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den