výměna oleje v převodovce
-
- Kontaktovat uživatele:
výměna oleje v převodovce
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli je výměna nějaký zásadní problém..chystám se na auto po zime, trosku mu ulevit od par bolistek a rikal jsem si ze vymena oleje v prevodovce by mu prospela...nejde radit zrovna dvakrat snadno a nekde jsem tu cetl ze ten olej muze pomoct...tak nevim
Rover 200, r.1999, 76kw
Re: výměna oleje v převodovce
Žádný problém s výměnou. Olej jsem měnil před 2-3 týdnama a řazení je jedna básen. Tak, že Ti to určitě doporučuji
Ještě bych se mrknul na tyčku co spojuje fofrklacek s převodovkou.(přepákování)Taky mi šlo řazení čímdál tíž,až tyčka praskla a dořadil jsem,když jsem dal novou tak to jde jedním prstem.Výměna oleje určitě neuškodí.
ROVER 416 Tourer combi 1,6i 16v r.v.98
http://radek4044.rajce.idnes.cz/Muj_Rov ... _r.v.1998/
http://radek4044.rajce.idnes.cz/Muj_Rov ... _r.v.1998/
na kolik takova vymena vyjde, dokazi to zvladnout sam ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Vyjde jednoznačně do tisícovky, zvládneš to sám.
mate nejaky olej k doporuceni ? ani nevim kde je vyposteci sroub, menim pouze olej v motoru s filtrem...
-
- Kontaktovat uživatele:
Máme, ale to bys nejdřív musel napsat jakej máš motor(a tím pádem i převodovku)...
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, je to 200 1,4 16V 76 kw
jak je to s nalitím?je tam docela špatný přístup nebo se mi to jen zdá?
Rover 25 2.0 iDt 74kW 2003
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdá, na R75CDT je podle mýho názoru ještě míň místa. Už kvůli tomu že to je převodovka tam dobrej přístup nebude nikdy.
Ahoj, chtela bych se zeptat jaky je interval vymeny oleje v prevodovce u 25ky - 2.0TD. A pokud mozno nemate s tim nekdo zkusenost u tohohle auta.
Jaky je k prevodovce pristup a jaky olej se tam vubec dava. A vlastne jak moc narocne to je, jestli to mam radsi nechat udelat v servisu. Diky moc.
Jaky je k prevodovce pristup a jaky olej se tam vubec dava. A vlastne jak moc narocne to je, jestli to mam radsi nechat udelat v servisu. Diky moc.
MG ZS 180 *Cipísek*
Dříve: Rover 25 2.0 TD *Ferda*
Dříve: Rover 25 2.0 TD *Ferda*
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tím že jsi z Brna takj bych na tvém místě nic neřešil,
jel na Bratislavskou do Austin Rover servisu,
tam mají sudový olej a ceny nevysoké.
Doporučuji všem pravidelně co 3 roky měnit, těch pár paněz proti ceně za výměny převodovky je směšných.
jel na Bratislavskou do Austin Rover servisu,
tam mají sudový olej a ceny nevysoké.
Doporučuji všem pravidelně co 3 roky měnit, těch pár paněz proti ceně za výměny převodovky je směšných.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Zdravim všechny, v servisu (na Bratislavské v Brně) mi řekli, že olej v převodovce se nemění, tak jsem z toho lehce zmaten:-) Měnit či neměnit u 25 diesla? Občas totiž blbne zpátečka a trojka při řazení... Díky.