Další do rodiny
Další do rodiny
Zdravím všechny na foru.Dnes jsem si po cca měsíčním hledání a získávání poznatků o Roveru 75 dopřál ten skvělý pocit stát se jeho majitelem.Po nějakých 20 letech prohánění japončíků(Nissan)jsem konečně dospěl a poznal co to je zážitek z jízdy.Popisovat asi netřeba.Je to CDTéčko,r.v.2000,najeto(po dnešních cca 400km)160000km.Po technické stránce v pohodě jen musím doladit nějaké ty kosmetické vady.Tímto všechny zdravím a přeju fůru kilometrů bez nehod a vážnějších závad s těmito krasavci
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Re: Další do rodiny
Popisovat netřeba. To se musí zažít. Fotky!!! Příští víkend Frenštát!!!
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Vítám Tě Jirko ,přeji mnoho š'tastných kilometrů
-
- Kontaktovat uživatele:
Čau, tos bral teda od ketzlla jak jsme se bavili?
Těším se na tu slíbenou návštěvu. Nebo na sraze v ráji.
A hlavně ať Ti jezdí a bez závad!
Těším se na tu slíbenou návštěvu. Nebo na sraze v ráji.
A hlavně ať Ti jezdí a bez závad!
Vítej, vítej. Nafoť ho a ukaž nám ho. Jo a za 14 dní bude sraz, tak dojeď. Ať ti slouží k plné spokojenosti.
Díky za přivítání.Tommi je od Ketzlla.V pátek si odvezli Nissana a tak jsem včera ráno vyrazil pro"sira".Auto vypadá v pohodě,poježdění super jen ta kosmetika Na tan sraz jsem se těšil ještě když jsem ho neměl ale dnes jsem se najisto dověděl,že budu muset jít do práce,kruci.Tak jsem toho alespoň využil a domluvil se s kamarádem lakýrníkem,že mu dám na nastříkání př. a zad.nárazník+jedny dveře,aby byl 75koň zase fešák.Dneska v 7.30 jsem vyrazil do garaže a do dvou jsem kartáčkem,houbyčkama a taškou hadrů pucoval vnitřek a motor.Ale stálo to za to,zevnitř je jak novej aj motor svítí novotou :lol:Dal jsem nějaké fotky ale jsou na houby
- Přílohy
-
- 2.jpg (7.38 KiB) Zobrazeno 1437 x
-
- 3.jpg (7.38 KiB) Zobrazeno 1437 x
-
- 4.jpg (7.38 KiB) Zobrazeno 1436 x
Tak to by snad mělo být lepší-http://italianos.rajce.idnes.cz/20100522/#album
To už vypadá líp