Zůstává viset plyn

Lukky III
Kontaktovat uživatele:

Re: Zůstává viset plyn

Příspěvek od Lukky III » čtv kvě 27, 2010 21:42

Tak to je supr ze si to vyresil :-) jestli to pomuze ten potenciometr tak dej vedet, me to dela to sami a zkusil bych to taky udelat ;-)
Jinak se ti zkusim na ten tapec podivat v jakym ho mam ja stavu na tom druhym aute a poslal bych ti fotky a nejak bychom se domluvili :-)

Hombre

Příspěvek od Hombre » pát kvě 28, 2010 5:59

Jinak malinká prodleva tam má být, otáčky nespadnou rychle jak pustíš plyn, klesání otáček je taky řízeno, aby při přeřazování na vyšší převodový stupeň nestihly klesnout až na volnoběh, ale jen na otáčky odpovídající tomu vyššímu kvaltu. Navíc se při klesání otáčky ještě jakoby zaseknou na asi 1200 - to se otevřel ten krokový motorek a hledá volnoběh.
.....Rover 45 1.6 2005...............MG-F 1.8 1999........
Obrázek.Obrázek
........Obrázek...........Obrázek.......

Trunda
Site Admin

Příspěvek od Trunda » pát kvě 28, 2010 8:08

Ok Hombre... ted po ceste do prace jsem urcite zaregistroval vetsi pohodu pri rizeni, protoze proste kdyz clovek vi, ze mu tam neco dobre nefunguje, tak je z toho takovy vynervovany :-) Rozhodne se mi ted ten plyn uz neseka, ale ta prodleva tam je, nekdy je teda delsi, ale neni to tak strasne... ten potenciometr ale pro jistotu vymenim ;-)

Luky, urcite koukni na to servo... ten kuzel by mel mit v krutu co nejmensi vuli, rozhodne by se nemel dat otocit.
Jo... ten tapec prosim vyfot a urcite mi ho posli... uz jsem uvazoval i o tom, ze az pojedu na sraz, tak ze bych se stavil u Mirka1234, ale pokud bys ho mel ve slusnem stavu, tak bych ho urcite odkoupil... pripadne bych mel zajem i o dalsi veci ;-) Nemam to k tobe zas tak daleko...
... I love K-SERIES ;-) ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter ;-)

Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Obrázek

Odpovědět