MG 6
Re: MG 6
Mně to připadá, jak kdyby nevěděli z které do které. Prostě plácají hov-no s blátem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Přeneseně se mi hned vybavily slova jedné Landovy písně. "Tooo byy se podivil, pan tatíček Masaryk(v našem případě Morris), kdyby žil..." co dneska nosí jeho jméno...
Kde je nějaký charizma? Dyť ten interier, to je normální mrdkostyl "made in moderní automobilky", kde se dělaj auta jak přes kopírák aby si náhodou někdo nezáviděl.
Kde je nějaký charizma? Dyť ten interier, to je normální mrdkostyl "made in moderní automobilky", kde se dělaj auta jak přes kopírák aby si náhodou někdo nezáviděl.
Ty voe!!! Vzdyt to je hnus! Styl pristrojovky uplne stejny jak pred patnacti lety od hondy...
Strasny... hruza... des... chce se mi plakat 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Inu, není to úplně škaredé (s výjimkou té řadicí páky, ta je vyloženě hnusná) ... ale je to prostě tuctovka, jakých jsou dnes na trhu stovky. Nic osobitého, a to nám, pravověrným, asi vadí nejvíc.
S tímhle není rozdíl, jestli si půjdu pro MG, Opel, Renault, VW, Mazdu, Hyundai, nebo za pár let pro číňana ... moment, vždyť tohle JE ten Číňan, co se pomalu odráží ode dna a expanduje do Evropy s úplně normálním a použitelným autem

S tímhle není rozdíl, jestli si půjdu pro MG, Opel, Renault, VW, Mazdu, Hyundai, nebo za pár let pro číňana ... moment, vždyť tohle JE ten Číňan, co se pomalu odráží ode dna a expanduje do Evropy s úplně normálním a použitelným autem

- Petr.stefl
Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
Ach jo.... aspon ze to TFko budou dal vyrabet
Jinak je to fakt na bliti.... Ty koncernovske designerske manyry jsou fakt trapne... osobitost MG je tatam...

- Petr.stefl
Já nevím,vy to pořád pomlouváte.Vždyť ještě nevíte co to bude zač
až bude první test,tak potom něco říkejte.
Jsem mladej a mně se líbí.Pokud bude levný tak proč ne!!Měl jsem motorku z Číny(Yuki) a byla v pohodě,nic světobornýho,ale za ty prachy!!To dneska rozhoduje.Když máš peníze,tak si koupíš něco jinýho.
Bylo to znát na Roverovi.Měl super auta,prodával jak hrom,jenže pak najednou auta zestárla a cena zůstala stejná.Kdo by si pak kupoval drahý,ale přitom starý auto??Jen sdrcaři,a těch je málo,jako tady na fóru.Se tomu nedivím jak to dopadlo
To,že má MG6 díly z Číny?To už je dneska úplně jedno,i pro Land Rovera a Jaguara budou díly vyrábět v Číně nebo Indii!!Tak "vo co go".Jen bude MG rychlejší než celá Evropa.Já tuším,že nakonec budou stejně dovážet díly z Číny.Čína,Čína
Náhodou jsem rád,že vyvíjí v Anglii a né v Číně.V tom článku píšou,že dolaďují detaily,takže mají nad ním kontrolu aspoň lidi,kteří už něco znají.A né ti mladí číňani,co se teď teprve všechno učí a taky to tak vypadá.
Já klukům z novýho MG věřím a těším se konečně na první prodeje!!

Jsem mladej a mně se líbí.Pokud bude levný tak proč ne!!Měl jsem motorku z Číny(Yuki) a byla v pohodě,nic světobornýho,ale za ty prachy!!To dneska rozhoduje.Když máš peníze,tak si koupíš něco jinýho.
Bylo to znát na Roverovi.Měl super auta,prodával jak hrom,jenže pak najednou auta zestárla a cena zůstala stejná.Kdo by si pak kupoval drahý,ale přitom starý auto??Jen sdrcaři,a těch je málo,jako tady na fóru.Se tomu nedivím jak to dopadlo

To,že má MG6 díly z Číny?To už je dneska úplně jedno,i pro Land Rovera a Jaguara budou díly vyrábět v Číně nebo Indii!!Tak "vo co go".Jen bude MG rychlejší než celá Evropa.Já tuším,že nakonec budou stejně dovážet díly z Číny.Čína,Čína

Náhodou jsem rád,že vyvíjí v Anglii a né v Číně.V tom článku píšou,že dolaďují detaily,takže mají nad ním kontrolu aspoň lidi,kteří už něco znají.A né ti mladí číňani,co se teď teprve všechno učí a taky to tak vypadá.
Já klukům z novýho MG věřím a těším se konečně na první prodeje!!

MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
- Petr.stefl
Mně se zdálo,že jsem ten volant v Saabu někde viděl!!

MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ